6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportMarica face apel la fanii români să-i trateze cu respect pe unguri

Marica face apel la fanii români să-i trateze cu respect pe unguri

Atacantul Ciprian Marica, suspendat pentru meciul România – Ungaria, face apel la spectatorii români care vor fi prezenţi, sâmbătă, de la ora 19.00 (TVR), la Arena Naţională, să-i încurajeze pe coechipierii săi de la echipa naţională şi să-i trateze cu respect pe adversari.

„Sunt încă în perioada de tratament, dar am ales să mă refac alături de coechipierii mei, în cantonament la Mogoşoaia. Mi-e mai bine aşa. Chiar dacă nu pot să joc împotriva Ungariei, particip şi eu la pregătirea unui meci atât de important, trăiesc şi eu alături de băieţi emoţii şi concentrare. Aş fi intrat pe teren cu orice risc dacă nu eram suspendat. Sunt încântat că există interes maxim, că s-au vândut toate biletele. Trebuie însă să fim foarte atenţi. Fac un apel la toţi cei care vor veni la stadion: este un meci extrem de important, dar la fel sunt şi cele care vor veni. Avem nevoie de sprijinul vostru pe întreaga campanie de calificare, ar fi păcat să ne punem singuri piedici. Să-i încurajăm împreună cu tot sufletul pe tricolori şi să-i tratăm cu respect pe adversari. Să-i învingem şi pe cei care abia aşteaptă să primim sancţiuni. Ştiţi bine că suntem monitorizaţi cu atenţie, să nu ne facem singuri rău! Sâmbătă seară toţi jucăm cu tricolorul pe piept! Hai România!”, a scris jucătorul echipei Konyaspor, pe contul său de Facebook.

Prima reprezentativă a României întâlneşte, sâmbătă, de la ora 19.00, pe Arena Naţională, selecţionata Ungariei, într-o partidă contând pentru Grupa F a preliminariilor Euro-2016. Marica este suspendat în urma cartonaşului roşu primit în meciul anterior, din Grecia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS