21.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljEmil Săndoi: Avem încredere în jucători

Emil Săndoi: Avem încredere în jucători

http://www.youtube.com/watch?v=Haj4ov9g9tM

CS Universitatea Craiova a susținut vineri o conferință de presă în care antrenorul principal, Emil Săndoi, a prefațat partida cu Oțelul Galați, programată luni, de la ora 18.30 (Look TV), de pe „Ion Oblemenco“, punctând că victoria este obligatorie, menționând că staff-ul tehnic are mare încredere în lotul de jucători. „Am încercat să profităm de această pauză competițională cauzată de acțiunea echipei naționale, am susținut două jocuri amicale, în compania echipei OFK Belgrad și ACS Podari, și putem spune că au fost două teste utile pentru noi. Ne-au ajutat să pregătim viitorul joc de campionat, cu Oțelul Galați. Întâlnim o echipă care în ultimele etape a reușit să mai acumuleze ceva puncte, iar în ceea ce ne privește pe noi, ne dorim să ieșim cât mai repede din această postură. Suntem în mare criză de puncte și trebuie neapărat să ne adjudecăm cele trei puncte puse în joc cu Oțelul. Sunt convins că nu va fi ușor, dar pot să spun că avem încredere în jucătorii pe care îi conducem. Atâta tot că exprimarea în teren ar trebui să fie alta și bineînțeles rezultatul de pe tabelă la jocul de luni trebuie să fie în favoarea noastră. Este obligatoriu! În această perioadă i-am văzut foarte conectați pe băieți, au răspuns foarte bine în antrenamente. Suntem mulțumiți din acest punct de vedere, dar testul va fi la jocul oficial pe care îl avem luni“, a spus Săndoi. „E foarte important ca oamenii care vin pe stadion să fie alături de noi din primul și până în ultimul minut“, a completat tehnicianul craiovean.

Bawab e nepregătit

Săndoi a vorbit și despre ultima achiziție, mijlocașul Thaer Bawab, care vineri a efectuat primele mișcări în tricoul alb-albastru. „S-a prezentat astăzi (vineri – n.r.) la antrenament, am purtat o discuție cu el și mi-a spus că s-a pregătit în această perioadă cu Al Ittihad, dar că nu este la o capacitate fizică de 100%. Vom încerca în zilele următoare să-l aducem la un nivel fizic apropiat de ceilalți jucători. În rest, eu mi-l aduc aminte ca un jucător care poate să facă diferența, a avut evoluții bune la Gaz Metan Mediaș, chiar și în cupele europene, deci cred că poate să ne ajute. Dacă mai dorim pe cineva? E prematur să vorbim despre asta. Noi ne-am făcut o idee în această perioadă, dar nu știu ce se va întâmpla până în iarnă. Am susținut două amicale, însă valoarea fiecăruia se vede în jocurile oficiale. Vom vedea în cele 11 partide pe care le mai avem până la finalul turului dacă ne mai trebuie sau nu jucători. Știți cum e în fotbal, orice jucător de valoare are porțile deschise“, a spus Săndoi.

Adrian Popescu:
Am ales cu sufletul

La întâlnirea cu mass-media a fost prezent și secundul Adrian Popescu, care a renunțat la contractul cu Al Nasr pentru CS Universitatea Craiova. „Sunt bucuros că fac parte din staff-ul tehnic al acestei echipe și am venit cu dorința de a face performanță. Știți și dumneavoastră ce am reprezentat noi ca jucători pentru Universitatea Craiova, cu care am realizat mari performanțe, pe care ni le dorim cu toții ca antrenori. Voiam foarte mult să antrenez pe CS Universitatea și să lucrez din nou cu Emil Săndoi și cu Sorin Cârțu. Am ales cu sufletul și din dorința de a face performanță la Craiova. Am cunoscut lotul, am ajuns de o zi la Craiova și am luat contact cu băieții, plus că am urmărit evoluția echipei. Avem o echipă bună. În primă fază, trebuie să ajungem pe linia de plutire, ca să putem porni apoi spre performanță. Este important să avem un grup unit, muncitor, cu caractere bune, și cred că este acest grup acum la Craiova. În doi ani sper să putem vorbi de performanță“, a punctat Adrian Popescu.
La rândul său, mijlocașul Ionuț Târnăcop s-a arătat încântat că va îmbrăca tricoul CSU: „Mă bucur că am ajuns la o echipă precum CS Universitatea Craiova. Sunt de aici, din zonă, și știu ce înseamnă această echipă pentru Oltenia. Sper să mă integrez cât mai bine și să ajut la îndeplinirea obiectivelor. Îmi doresc să ne revenim și să avem un sezon bun, iar primul pas este să câștigăm cele trei puncte cu Oțelul Galați“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS