10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportŞase absenţi la amicalul cu OFK Belgrad

Şase absenţi la amicalul cu OFK Belgrad

http://www.youtube.com/watch?v=0rgipobRkvM

Noii antrenori ai CS Universitatea Craiova, Sorin Cârțu și Emil Săndoi, au început evaluările în ceea ce privește lotul de jucători. Dacă miercuri seară, din cauza vremii nefavorabile, singurul antrenament al zilei s-a desfășurat în sala de atletism din incinta Polivalentei, alb-albaștrii s-au putut pregăti ieri pe iarba terenului „Zoltan Crișan“, Sedința a fost alocata evaluărilor fizice. Pe teren nu a existat practic nici o minge. Pleșan și coechipierii au ascultat cu strictețe comenzile preparatorului Cornel Blejan, care a fost supervizat în permanență de Sorin Cârțu și Emil Săndoi.

De la lecțiile cuplului Cârțu – Săndoi au lipsit motivat Andrei Ivan, Kay, Nuno Rocha și Nerijus Valskis, cei patru dând curs convocărilor de la echipele naționale, precum și Alexandru Mateiu, care se află în Turcia, fiind supus unui control medical. În schimb, au fost prezenți juniorii Angelo Iuga și Adrian Cârstea.
La capitolul convalescenți și-a trecut numele căpitanul Costin Curelea, care a suferit o entorsă în timpul partidei cu Astra și a fost menajat. El a efectuat alergări ușoare și exerciții de stretching pe marginea terenului.

Atacantul a afirmat că nu va forța nici zilele următoare și că nu va juca în amicalul cu OFK Belgrad, programat mâine, de la ora 18.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS