16.4 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - CSU Craiova își asigură viitorul

Fotbal – CSU Craiova își asigură viitorul

CS Universitatea Craiova a anunțat transferurile a doi juniori de mare perspectivă, fiind vorba despre Sergiu Jurj și Raul Hreniuc, ambii jucători de 17 ani provenind de la Școala Ardealul. Primul este mijlocaș și în urmă cu trei ani a fost monitorizat de AS Roma, Verona, Fiorentina şi Cremonese și în aprilie a evoluat pentru Hellas Verona la un puternic turneu în care au mai fost angrenate echipele de speranţe ale cluburilor Milan, Real Madrid şi Sambonifacese. Sergiu Jurj a semnat cu CS Universitatea un contract de profesionist pe o perioadă de trei ani. „Îi mulţumesc antrenorului Neluţu Hotea şi tuturor celor de la Ardealul pentru ce au făcut pentru mine. Acum am făcut un pas mare în carieră. CS Universitatea Craiova este o echipă de tradiţie în fotbalul românesc, recunoscută pentru faptul că promovează tineri jucători. Îmi doresc ca în cel mai scurt timp să debutez în Liga I“, a spus jucătorul, pentru site-ul clubului din Bănie.

Alături de Sergiu Jurj, de la Şcoala Ardealul a fost achiziţionat şi fundaşul central Raul Hreniuc. Crescut tot la echipa din Sighetul Marmaţiei, de acelaşi antrenor, Raul a fost curtat de Cremonese şi de gruparea maghiară DVTK. „Am venit să fac fotbal de performanţă la CS Universitatea Craiova, mi-am dorit foarte mult să joc aici“, a spus Hreniuc.
Totodată au semnat contracte cu clubul nostru Robert Petre şi Alin Roşu, jucători crescuţi în Bănie.
Managerul general al centrului de copii şi juniori al CS Universităţii Craiova, Silviu Bogdan, a spus că este bucuros că a reușit să obțină semnăturile tinerilor jucători mai sus menționați: „Am reuşit să semnăm cu încă patru juniori talentaţi contracte de profesionişti. Prin astfel de transferuri, CS Universitatea Craiova va redeveni o forţă a fotbalului românesc, aşa cum toţi suporterii îşi doresc“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS