5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLiga 1, după trei ani pe Oblemenco

Liga 1, după trei ani pe Oblemenco

http://www.youtube.com/watch?v=nqZfT_Nwce0

Peste mai puţin de trei ore, legendarul „Ion Oblemenco“ din Bănie va îmbrăca din nou hainele de sărbătoare ale unui joc de liga întâi, după o pauză de mai bine de trei ani. Va fi un meci al orgoliilor olteneşti. CS Universitatea Craiova va primi vizita echipei Pandurii Târgu Jiu.
Fiecare echipă are câte un absent de marcă. De la craioveni, nu va putea juca Ovidiu Dănănae, suspendat, după ce a primit cartonaş roşu în meciul de Cupa Ligii cu Rapid. De la gorjeni, va lipsi olandezul Nicandro Breeveld, accidentat.
Antrenorul Ionel Gane pregăteşte un sistem 4-2-3-1, cu Braţ între buturi, Achim, Frăsinescu, Kay, Vătăjelu, în compartimentul defensiv, Mateiu şi Pleşan în faţa apărării, Curelea vîrf împins, susţinut din spate de Băluţă, Bancu şi Herghelegiu.
De partea cealaltă, antrenorul Petre Grigoraş anunţă un sistem de joc ultra ofensiv, cu trei atacanţi. Preţul biletelor de intrare la această partidă variază între 5 lei la peluze şi 25 de lei la Tribuna 0.
În următoarea etapă, a doua, CS U se va deplasa la Bucureşti pentru meciul cu Steaua, în timp ce Pandurii va juca pe teren propriu cu CFR Cluj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS