12.8 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportShalaj, bucuros că a ajuns la Pandurii

Shalaj, bucuros că a ajuns la Pandurii

Mijlocașul Gezim Shalaj (23 de ani) a declarat că este foarte bucuros că va juca la Pandurii Târgu Jiu, sperând să facă o treabă bună sub comanda lui Petre Grigoraș.  „Înainte să vin aici, am văzut că Pandurii a jucat în Europa League cu echipe ca Fiorentina sau Braga. E o echipă bună şi este o oportunitate pentru mine să joc aici şi să mă remarc. Sunt un jucător care mereu dă 100% și cred că fanii o să vadă asta la mine. De felul meu sunt o persoană liniştită“, s-a caracterizat Shalaj, într-un scurt interviu acordat site-ului clubului.
Shalaj, care vine de la FC Lugano, din Elveţia, este un mijlocaş care poate evolua atât în ambele benzi ale terenului, cât şi în spatele vârfurilor. „Dintre jucătorii români am auzit de Mutu, de Marica, nu am jucat contra lor, dar am evoluat contra Stelei recent într-un amical, dar şi contra celor de la Gaz Metan Mediaş acum patru ani tot într-un joc de verificare“, a mai spus Shalaj.
Conducerea grupării Pandurii a stabilit și prețurile pentru abonamantele din turul ediției 2014-2015 a Ligii I, după cum urmează: tribuna VIP – 250 de lei, tribuna 0 – 150 de lei și tribunele I și II – 100 de lei. „În perioada 7-11 iulie 2014, abonații care doresc să își păstreze vechile locuri sunt așteptați în stadionul Municipal, la sala de conferințe a clubului, între orele 9.00 – 17.00, pentru a completa o cerere în acest sens. Pe 14.07.2014, se vor pune în vânzare abonamentele rămase disponibile, care vor fi distribuite până pe 31.07.2014. Pentru acest sezon, conducerea clubului a hotărât distribuirea în mod gratuit a 300 de abonamente la peluze pentru pensionarii ale căror venituri nu depășesc suma de 600 de lei. Precizăm că abonamentele sunt valabile doar pentru meciurile din turul campionatului“, se arată într-un comunicat al gorjenilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS