5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAurelian Roşca dă şansă şi rezervelor

Aurelian Roşca dă şansă şi rezervelor

http://www.youtube.com/watch?v=2YMC_dGDWUQ

Scăpată de grijile retrogradării, echipa feminină de handbal SCM Craiova va juca acum pentru locurile 7-9, alături de CSM Bucureşti şi CSM Cetate Deva. Se va juca tur retur, iar la final se va face clasamentul. Oltencele vor disputa primul meci mâine, de la ora 18.00, pe teren propriu cu CSM Bucureşti. Înaintea acestei confruntări, antrenorul echipei din Bănie, Aurelian Roşca, a spus că îşi doreşte un joc bun al echipei în această ultimă fază a competiţiei şi a punctat că va da posibilitatea jucătoarelor care au evoluat mai puţin să îşi arate potenţialul. „Vrem să facem partide bune şi totodată să dăm şansa fetelor care au jucat mai puţin în acest sezon ca să ştim pe ce ne bazăm în campionatul viitor şi să putem alcătui o echipă redutabilă pentru la anul“, a spus Roşca.
Roxana Han, căpitanul celor de la SCM Craiova, îşi doreşte o victorie în faţa celor de la CSM Bucureşti: „Dacă tot am ajuns aici, vom încerca să avem evoluţii cât mai bune, nu ne vom da la o parte. Încercăm să obţinem victoria“. CSM Bucureşti şi Cetate Deva au jucat miercuri primul meci al acestei grupe, formaţia din Capitală impunându-se cu scorul de 32-20. Dacă la meciul cu Neptun Constanţa din play-out intrarea a fost liberă, de data aceasta un bilet va costa 5 lei, iar copiii sub 14 ani pot intra gratis.
În lupta pentru evitarea retrogradării (locurile 10-12), HCM Râmnicu Vâlcea a trecut miercuri cu 27-19, de CSM Ploieşti, pe teren propriu. A fost prima victorie obţinută în acest sezon de elevele Simonei Gogârlă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS