13.4 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSportAndrei Ivan luptă pentru calificarea la Campionatul European

Andrei Ivan luptă pentru calificarea la Campionatul European

Echipa naţională Under 17 a României a terminat la egalitate, scor 0-0, partida cu Belgia, disputată ieri, la Greenock, în Scoţia, în prima etapă a Turului de Elită pentru calificarea la Campionatul European din luna mai a acestui an.
Selecţionerul Constantin Gâlcă a utilizat următorii jucători: Tordai – Lovin, Cr. Manea, Dragoș Nedelcu (‘33, Hasnaș), Panait – O. Deaconu, Pham, Robert Vîlceanu – Pat. Petre (‘65, Grecu), A. Ivan, Al. Stoica (‘72, Mustață).
De partea cealaltă, Belgia U17 a folosit formula: Steelant – De Maeyer, Leyder, Faes, Verkindere – Weymans, Cavus, Schrijvers (‘65, Vlietinck) – Bertaccini, Damraoui (‘77, Van Landschoot), Verreth.
În formaţia pregătită de Constantin Gâlcă a fost titular şi jucătorul CS Universitatea Craiova, Andrei Ivan, care a purtat banderola de căpitan al echipei. Acesta a ratat câteva ocazii, cea mai mare oportunitate fiind în minutul 21, atunci când Ivan a trimis din foarfecă, însă mingea nu a ajuns pe spaţiul porţii adverse.
România va juca următorul meci miercuri, de la ora 14.00, în localitatea Ayr (Scoţia), împotriva Bosniei, iar ultimul joc va avea loc sâmbătă, în faţa ţării gazdă, Scoţia.
Echipa care va termina grupa pe primul loc va obţine biletele pentru Campionatul European Under 17, care se va desfăşura în Malta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS