12.6 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPodărenii au trecut testele medicale cu brio

Podărenii au trecut testele medicale cu brio

\n

Fotbaliştii de la ACS Podari au efectuat ieri dimineaţă vizita medicală la Policlinica pentru Sportivi din Craiova, necesară pentru abordarea în condiţii optime a părţii a doua a campionatului Ligii a III-a, seria 3. Întreg lotul de 22 de jucători a făcut testele medicale: portari: Florin Purcea, Victor Turieanu; jucători de câmp: Alberto Slavu, Cosmin Fruntelată, Mihai Geacă, Alin Ignat, Cristian Stăncuţa, Alexandru Dreşcă, Costi Răduţ, Eduard Dina, Frank Orban, Renato Bălan, Dănuţ Ciocioană, Constantin Bălmău, Cătălin Mohora, Sorin Crângoiu, George Buciuman, Florin Jianu, Dragoş Drăniceanu, Ionuţ Mitroi, Mădălin Murgan şi Valentin Dicu.
Atmosfera în cadrul echipei a fost una destinsă, podărenii fiind dornici să reînceapă antrenamentele.
“Am ales să evoluez la ACS Podari pentru că am căutat o echipă unde să joc meci de meci. Vreau să mă pregătesc cât mai bine şi să dau randament maxim, automat vor veni şi rezultatele”, a afirmat mijlocaşul Mădălin Murgan, pentru GdS.
Acesta a vorbit şi despre cele două echipe din Craiova care luptă pentru acelaşi palmares, FCU şi CSU, şi nu crede că va ajunge prea curând la una dintre ele. “Întâi să îşi rezolve problemele pe care le au şi după aceea se va pune problema să mă duc acolo. Sper să se facă o echipă pe care o iubesc toţi suporterii. În mod normal ar trebui să fie FC Universitatea, însă nu contează ce cred eu, ci ceea ce se va întâmpla”, a mai precizat Mădălin Murgan, care a mai jucat la Extensiv Craiova, Universitatea Craiova, FC Argeş, Unirea Urziceni, Ceahlăul Piatra Neamţ, Dacia Mioveni şi Pandurii Târgu Jiu.
În continuare, ACS Podari se va pregăti pe plan local, iar sâmbătă ar putea disputa un prim meci amical dacă vremea va permite. Miercuri, 5 februarie, lotul echipei va pleca într-un cantonament în Serbia, la Kladovo, unde se va antrena timp de zece zile şi va susţine trei partide de verificare. “Avem deja perfectate două meciuri, pe 10 şi 14 februarie, cu formaţii din ligile inferioare din Serbia. Încercăm să mai găsim unul tot în Serbia pentru că în ţară a fost imposibil să putem disputa vreun joc”, a punctat tehnicianul Bogdan Vrăjitoarea, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS