10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportNiculescu l-a învins pe Trică

Niculescu l-a învins pe Trică

Runda a treia din eşalonul secund a fost benefică pentru CSM Vâlcea, care a dispus sâmbătă, pe teren propriu, scor 2-0, de UTA Arad, o echipă care şi-a propus multe la începutul sezonului, dar care nu se regăseşte. Golurile din Zăvoi au fost marcate de Briceag (’21) şi Tătaru (’49), oltenii bucurându-se după aceste două reuşite de poziţia a doua din clasament.
CSM Vâlcea: Matache – Deaconescu, Tătaru, I. Stoica, E. Stoica – Bărbulescu, Al. Neagu – Cataramă (’74, Ad.Popa), B. Geantă, Briceag (’59, Iancu) – Arnăutu (’69, Codin). Antrenor: Claudiu Niculescu.
UTA: Horvath – Zanardini, Ardelean, Ţabără, G. Neagu – Marcu (’25, Medina), O. Popescu – Monac, Bîrză, Firţulescu (’57, Surugiu) – Sălăjan (’55, Moreno). Antrenor: Eugen Trică.
Au arbitrat: R. Dumitru – G. Stroe, M. Grigoriu.
„Trei puncte foarte importante, împotriva unei echipe bune, care va pune probleme mari. Am câştigat pe fondul unui joc bun al nostru. Toată pregătirea şi echipa le-a făcut Claudiu Niculescu, este meritul lui, îi simţim lipsa pe bancă. Am alternat momente foarte bune de joc cu momente mai puţin reuşite, dar sunt probleme fizice. Ne vedem de treaba noastră, vrem maxim din fiecare meci. Contează mult că avem un portar ca Matache, care dă încredere, are experienţă, vorbeşte cu apărarea, pentru că avem o echipă tânără, care unori poate claca“, a declarat secundul CSM-ului, Cornel Dobre.
„Am jucat bine, am controlat jocul, am avut ocazii, dar nu am marcat. Dacă marcam şi noi la faza lui Sălăjan şi intram la pauză cu 1-1, alta era soarta partidei. CSM este foarte bine organizată, a dat al doilea gol şi s-a retras, asta a fost soarta jocului. Fizic am stat mai bine ca Vâlcea, am avut posesie, am avut ocazii pe final, dar nu reuşim să marcăm. Vâlcea a dat două goluri şi totul s-a terminat. Impresia artistică nu contează, ci punctele şi felicit echipa-gazdă pentru victorie. Vâlcea a declarat că vrea promovarea, dar e uşor din gură. Vom vedea în iarnă dacă se distanţează cineva, apoi contează mult punctele cu care intri în play-off. Şi noi ne gândim la promovare, orice echipă are şansă“, a declarat antrenorul oaspeţilor, Eugen Trică.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS