5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFrăţică: Cine e Iaşiul? Trebuie să câştigăm!

Frăţică: Cine e Iaşiul? Trebuie să câştigăm!

CS Turnu Severin va evolua sâmbătă, de la ora 19.00 (Digi Sport 1), pe teren propriu, în compania echipei CSMS Iaşi, confruntarea contând pentru etapa a 27-a din Liga I. Pentru oltenii de la Dunăre este un joc extrem de important, întrucât în cazul unei victorii vor face rocadă cu moldovenii în clasament şi îşi măresc vizibil şansele de salvare de la retrogradare. „Nici nu concep să nu luăm cele trei puncte. Cine e Iaşiul? Trebuie să câştigăm! Nu avem altă variantă. Jucăm pe teren propriu şi în mod normal nu ar trebui să avem probleme, mai ales dacă publicul vine şi susţine echipa. Băieţii sunt pregătiţi, Jerry Gane i-a motivat ca la carte şi trebuie să credem într-o victorie frumoasă, care să ne crească şansele de salvare“, a declarat preşedintele oltenilor, Gheorghe Frăţică, pentru GdS.
„Nu ne permitem să pierdem. Eu cred că 35 de puncte îţi asigură salvarea de la retrogradare. Mai sunt opt jocuri şi luptăm până la capăt. Sper să avem mai multă inspiraţie şi să învingem“, a spus, la rândul său, antrenorul Jerry Gane, care nu va putea conta în acest meci pe Alex Neacşa (suspendat).
De partea cealaltă, moldovenii sunt tensionaţi. „Eu ţin la Liviu Ciobotariu, dar el ştie foarte bine că orice antrenor depinde de rezultatele obţinute. Am decis, împreună cu forul de conducere al echipei, să-i mai dăm o şansă. Dacă nu batem la Severin, ne despărţim de Ciobotariu“, a spus primarul Iaşiului, Gheorghe Nichita, pentru Bună ziua Iaşi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS