19.4 C
Craiova
duminică, 2 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportDragomir şi Mircea Sandu, dezamăgiţi

Dragomir şi Mircea Sandu, dezamăgiţi

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat că echipa naţională a României a făcut două meciuri foarte proaste cu Ungaria şi Olanda, precizând că jucătorii pregătiţi de Victor Piţurcă au jucat mult mai slab împotriva batavilor, informează Mediafax. „Sunt multe cauze pentru care s-a pierdut meciul. E diferenţă şi la nivelul conducerii tehnice, şi la tot. Am jucat foarte prost şi este un semnal de alarmă pe care l-am tras înainte de aceste două meciuri. Eu ştiu care sunt perspectivele, dar nu mă pronunţ. Aştept ca aceia care răspund de chestiile astea să ia măsurile necesare. Nu vreau să răspund la întrebările privind schimbarea antrenorului. Am jucat puţin mai prost ca în Ungaria. Acolo am jucat foarte prost, aici am jucat foarte, foarte prost“, a spus Dragomir.
„Corleone“ a precizat că dacă era în locul lui Adrian Mutu ar fi refuzat să intre pe teren când scorul era 0-3. „Nu o înţeleg pe asta cu introducerea lui Mutu la 3-0. Ce să facă, să întoarcă el rezultatul sau să nu se supere? Eu, dacă aş fi fost în locul lui Mutu, nu aş fi intrat la 3-0 nici dacă mă împuşca“, a completat Dragomir.
Oficialul LPF a afirmat că ar fi jucat cu Alexandru Chipciu pe postul de fundaş dreapta în locul lui Gabriel Tamaş. „Aş fi jucat cu Chipciu fundaş dreapta orice s-ar fi întâmplat. Cei mai buni jucători ai noştri au fost Chiricheş şi Popa, înseamnă că Popa s-a accidentat dacă a fost schimbat“, a explicat Dragomir.

Naşu’ a cerut scuze suporterilor naţionalei

La rândul său, preşedintele FRF, Mircea Sandu, le-a cerut scuze suporterilor naţionalei: „Eu îmi cer scuze faţă de suporterii români pentru situaţia jenantă în care i-am pus, în special la Amsterdam. Probabil, săptămâna viitoare, Victor Piţurcă va avea o conferinţă de presă în care va anunţa care este proiectul în continuare pentru aceste calificări. Noi mizăm că locul doi este în continuare realizabil. El rămâne în continuare, are un obiectiv fixat pentru 2016. Am spus de atâtea ori că tot ce se întâmplă înainte de 2016 este un bonus. Aşa că trebuie să avem puţină răbdare. Că am jucat bine în toamnă şi am pierdut cu 4-1 nu s-a supărat nimeni, că am jucat prost şi am pierdut cu 4-0 s-a supărat toată lumea“, a spus Sandu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS