18.4 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportGorjenii, eliminaţi

Gorjenii, eliminaţi

Elevii lui Petre Grigoraş n-au avut o evoluţie rea cu Dinamo, dar au fost eliminaţi în optimile Cupei României

Pandurii Târgu Jiu nu traversează o perioadă prea bună în ultimul timp şi asta o spun rezultatele înregistrate, dar şi evoluţiile care au cunoscut un uşor regres. După înfrângerea de la Constanţa, elevii lui Petre Grigoraş au încercat să-şi spele păcatele cu o calificare în sferturile Cupei României, eliminând-o pe Dinamo, marea rivală a tuturor oltenilor. Calculele nu s-au potrivit însă, gorjenii dezamăgind publicul de pe „Municipal“ în meciul de joi seară, pierzând cu 2-1 disputa cu bucureştenii. Şi mai dureros este faptul că, deşi au practicat un fotbal bun în repriza a doua, reuşind egalarea prin Lemnaru (‘73), după ce Marius Alexe deschisese scorul în prima repriză (‘37), pandurii s-au văzut eliminaţi chiar de propriul lor jucător. Iulian Mamele a încercat să respingă o centrare de pe partea stângă, dar, din păcate, mingea a poposit în poarta lui Pedro Mingote, acesta neavând cum să se opună (‘90+1).
Pandurii: Mingote – Pleaşcă, Mamele, Viera, Vlad – Voiculeţ, Nistor, Răduţ (‘67, Boutadjine) – C. Cristea (‘72, Lemnaru), Al. Grigoraş (‘46, Matulevicius), Maxim. Antrenor: Petre Grigoraş.
Dinamo: Bălgrădean – Nica, Luchin, Koulibaly, Pulhac – D. Grigore – Alvarez, Boubacar, C. Munteanu (‘60, Issa Ba), Alexe – Ţucudean (‘51, Curtean). Antrenor: Dario Bonetti.

„Am făcut cel mai slab joc al nostru“

Antrenorul formaţiei Pandurii Târgu Jiu, Petre Grigoraş, a declarat după eliminarea din optimile Cupei României că s-a dovedit neinspirat în alcătuirea echipei şi crede că a fost cel mai slab joc de pe teren propriu al gorjenilor. „Dinamo a fost mai bună şi norocoasă la autogolul lui Mamele. Au fost mai determinaţi decât noi, şi-au creat mai multe ocazii şi au meritat calificarea. Noi n-am avut decât două-trei ocazii de gol şi asta mă îngrijorează. Nu cred că am fost inspirat în alcătuirea echipei. Trecem printr-un moment dificil, toţi suntem vinovaţi în frunte cu mine. Dinamo s-a apărat foarte bine în repriza a doua şi trebuie să recunoaştem că astăzi adversarul a fost cu o clasă mai bun decât noi. M-a surprins apariţia lui Dragoş Grigore la închidere. Îmi pare rău că nu am ştiut să contracarăm jocul adversarului. E foarte greu să prindem un loc de cupă europeană. Astăzi am făcut cel mai slab joc al nostru pe teren propriu“, a spus Grigoraş, la Digi Sport 1.
Următoarea partidă a echipei Pandurii va avea loc luni, în campionat, când va primi vizita celeilalte formaţii din Oltenia, CS Turnu Severin, partida din cadrul etapei a 14-a urmând să se desfăşoare de la ora 19.00 (Digi Sport 1).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS