23.4 C
Craiova
sâmbătă, 8 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportDoroftei s-a împăcat cu Bute la radio

Doroftei s-a împăcat cu Bute la radio

Prezent luni la Europa FM, la emisiunea „Tribuna 0“, moderată de Ovidiu Ioaniţoaia, Leonard Doroftei a avut prima discuţie din ultimii șapte ani cu Lucian Bute. Cunoscut ca unul care a contestat de mai multe ori valoarea adversarilor lui Lucian, Doroftei, fost lider mondial WBA la categoria semiuşoară, i-a urat campionului mondial IBF la supermijlocie să aducă în ţară trei centuri mondiale, nu doar două, cum şi-a propus Lucian.
„Felicitări, Luciane! Este pentru prima dată când
te-am văzut la televizor şi mi-am pus întrebarea: ce-ar trebui să fac în clipa asta? Când am văzut cum ai abordat lupta, cum te-ai pregătit… Dacă o ţii tot aşa, nu două centuri, ci trei vei aduce acasă dacă vei continua aşa cum ai făcut-o până acum şi sunt sigur de asta, fiindcă vă cunosc şi pe tine şi pe antrenorul Stephane Larouche“, a spus Doroftei, la care Bute i-a răspuns „Mulţumesc frumos, Dorine!“.
Apoi Doroftei a explicat că nu are nimic cu cel supranumit „Mister KO“: „Credeţi-mă, este prima convorbire cu Lucian de șapte ani de când am plecat din Canada. Totul a pornit de când am spus că are nevoie de meciuri mai bune pentru a intra în America. Şi de aici s-au dat alte interpretări, am devenit şi eu mai nesimţit, au fost alţii care au împins… Luciane, eu nu am nimic cu tine, îţi doresc doar fericire!“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS