15.1 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSportALRO e gata de urcuş

ALRO e gata de urcuş

Promovarea lui Daniel Mogoşanu în funcţia de antrenor principal a însemnat revirimentul grupării ALRO Slatina, care acum ţinteşte o nouă victorie, urmând să întâlnească sâmbătă, de la ora 11.00, pe stadionul „1 Mai“, pe Arieşul Turda, „lanterna roşie“ a ligii secunde, Seria Vest. „Nu suntem favoriţi, e un meci obişnuit de campionat. Trebuie să jucăm şi să ne îndeplinim obiectivul, acela de a câştiga cele trei puncte. Tratăm jocul cu seriozitate, pentru că Turda e o echipă care a pus probleme în meciurile din deplasare, are jucători cu experienţă. Acum e puţin cam devreme să ne gândim la primele locuri, trebuie să luăm puncte, pentru că asta ne aduce încredere, şi vom vedea ce va fi în continuare“, a declarat, pentru gazetanoua.ro, Ionuţ Stancu.
„Am înscris în ultimele două meciuri pentru că aşa a fost să fie. Eu sper să facem un joc bun cu Turda şi să câştigăm, restul e istorie, nu contează foarte mult pentru mine. Vrem să strângem cât mai multe puncte, iar la final tragem linie şi vom vedea unde ne aflăm“, a completat Stancu.
Partida de la Slatina va fi arbitrată de Ionel Ivan (Brăila), ajutat de Silviu Haramuz (Reşiţa), Petruţa Iugulescu (Târgovişte), observatori fiind desemnaţi Grigore Tomoioagă (Vâlcea) şi Vasile Florea (Bucureşti).

FC Olt i-a pus gând rău Juventusului
 
Aflată într-un uşor progres din punct de vedere al jocului, FC Olt face eforturi mari ca acest lucru să se vadă şi în clasament. Elevii lui Dan Oprescu vor avea însă o misiune destul de dificilă sâmbătă, de la ora 11.00, urmând să întâlnească pe teren propriu una dintre contracandidatele la retrogradare, Juventus Bucureşti. Cu toate că gruparea rivală a demonstrat că este incomodă în partidele din deplasare, principalul marcator al oltenilor, Dragoş Dragalina, este convins că punctele vor fi trecute în contul echipei sale. „Jucăm acasă şi este foarte important să câştigăm. Cred că dacă vom juca la fel ca în ultimele meciuri de pe teren propriu, cu agresivitate, determinare, ambiţie, vom câştiga acest meci. Ţinând cont de situaţia din clasament, trebuie neapărat să învingem“, a spus Dragalina.
Partida de la Piatra Olt va fi arbitrată de o brigadă compusă din: Teodor Crăciunescu (Vâlcea) – Daniel Demetrescu (Vâlcea), Claudiu Florea (Piteşti), observatori fiind desemnaţi Nicu Florescu (Sibiu) şi Gheorghe Croitoru (Severin).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS