12.8 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBoroiban a adus bucurie la Severin

Boroiban a adus bucurie la Severin

Liga II-a
Gaz Metan Severin – FC Maramureş 3-2

Stadion „Municipal“, spectatori: 1.200.
Au marcat: Boroiban ’51, ’84, ‘89 / Gego ’36, Bota ’77-p.
Severin: Şteţca – Olah (‘11, Boroiban), Bălău, Vârtic, Cosic – Neacşa, Mitic, Rusu, Şaim (’40, Mirescu) – Biţiş, Vancea. Antrenor: Cosmin Bodea.
Maramureş: Bota – Oltean, Faye, Hodor, Duruş – Achim, Fritea, Poiană, Pop – Deac (’62, Urs), Gego. Antrenor: Romulus Buia.
Au arbitrat: Cr. Bujor – Cl. Florea, Fl. Pucheanu.

Insuccesele din ultima perioadă au apăsat greu pe umerii jucătorilor de la Gaz Metan Severin, care erau cât pe ce să o „comită“ din nou, în meciul de sâmbătă seară, cu FC Maramureş, dar Laurenţiu Boroiban s-a opus şi a adus victoria echipei sale cu 3-2. Elevii lui Cosmin Bodea s-au văzut pentru prima dată conduşi în minutul 36, Gego şutând imparabil de la 12 metri (0-1). Intrat în locul accidentatului Olah, „Boro“ a restabilit egalitatea cu o lovitură de cap bine plasată (1-1, ‘51), iar găzarii s-au aruncat în atac, căutând golul doi. Contrar evoluţiei jocului, FC Maramureş a marcat din nou, din penalti, prin portarul Bota, care a transformat lovitura obţinută de Gego (1-2, ‘77). Găzarii nu au dezarmat, iar Boroiban a punctat de două ori, prima dată cu un şut din lovitură liberă de la 20 de metri (2-2, ‘84), apoi cu o lovitură de cap (3-2, ‘89), Gaz Metan Severin contabilizând astfel toate cele trei puncte. „Tot timpul am crezut că vom reveni. Oricum, jocul nu mă mulţumeşte, dar important este că am câştigat“, a concluzionat Cosmin Bodea după meci.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII