28.4 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPuncte pentru zile negre

Puncte pentru zile negre

Pandurii Târgu Jiu – CS Mioveni
Stadion “Municipal” (Târgu Jiu), astăzi, ora 21.00, GSPTV
Pandurii: Mingote – Pleaşcă, Viera, Chiricheş, Cardoso – Voiculeţ, Pintilii, Nistor – Băcilă, Lemnaru, Stromajer. Antrenor Petre Grigoraş.
Mioveni: Coca – Voicu, Săndulescu, Iordache, Neagu – Mărgăritescu, V. Gheorghe – Enache, N. Dică, Neaga – Tănasă. Antrenor: Ilie Stan.
Arbitri: E. Voicu – Fl. Ungureanu, G. Szabo.

Tehnicianul echipei Pandurii Târgu Jiu, Petre Grigoraş, a ordonat obţinerea victoriei cu CS Mioveni

Neînvinsă acasă în acest sezon, Pandurii Târgu Jiu primeşte vizita nou-promovatei CS Mioveni, formaţie care a marcat primele goluri şi a bifat primul succes etapa trecută, la debutul tehnicianului Ilie Stan pe banca argeşenilor. Pandurii va juca pe cartea atacului, cu gândul că sunt obligatorii cele trei puncte. „Echipa s-a prezentat bine la Sibiu din toate punctele de vedere şi îmi dă speranţe pentru meciul cu Mioveni. Ne aşteaptă un meci greu, cu o echipă care şi-a schimbat antrenorul, are câţiva jucători care au câştigat campionate, au jucat prin străinătate, Mărgăritescu, Dică, Tănasă, jucători experimentaţi. Mă aştept ca echipa să dea dovadă de determinare totală şi să obţinem victoria. Un rezultat de egalitate pentru noi ar fi un eşec“, a declarat Grigoraş. Reţeta succesului este cunoscută. Pandurii trebuie să repete evoluţia din partida precedentă, cu CFR Cluj. „Cheia succesului este la noi în echipă şi mai puţin la adversar. Dacă vom avea aceeaşi atitudine ca şi cu CFR, o să câştigăm. Aş vrea să stăm cât mai mult posibil în prima jumătate a clasamentului pentru că vor urma şi meciuri cu echipe care şi-au declarat intenţiile de a juca în cupele europene, Steaua, Astra, FCM Târgu Mureş, Gaz Metan şi U Cluj. Pentru a privi cu încredere spre următoarele cinci jocuri avem nevoie de victorie cu Mioveni“, a spus tehnicianul.
Cele două echipe s-au mai intersectat doar de două ori pe scena Ligii I, în sezonul 2007-2008. Dacia Mioveni pe atunci a remizat acasă cu Pandurii, scor 1-1, iar la Târgu Jiu a cedat la limită, scor 0-1. Revenirea lui Pleaşcă după două luni de indisponibilitate ar putea restructura linia defensivă a gorjenilor. Marian Pleaşcă este favoritul lui Grig pentru postul de fundaş dreapta, chiar dacă nu poate duce tot meciul. „Nu ar fi mare risc cu Pleaşcă. A dispărut acea teamă pe care o avea. Din păcate, el a pierdut toată pregătirea în cele două luni de convalescenţă. Nu ştiu dacă va juca 90 de minute, dar cât va evolua sunt convins că o va face bine“, a declarat tehnicianul. Şi în linia mediană se aşteaptă schimbări. Vranjes, integralist în primele cinci etape, a căzut în dizgraţia antrenorului şi a clubului, urmând să fie înlocuit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII