12.8 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportGăman: Oferta de la Vitesse, minciună pe faţă

Găman: Oferta de la Vitesse, minciună pe faţă

Fotbalistul craiovean spune că nu l-a mai căutat nimeni din Olanda, iar declaraţiile lui Mititelu sunt doar „intoxicări“

Valerică Găman îl contrazice pe Adrian Mititelu, patronul Ştiinţei, jucătorul susţinând că oferta de la Vitesse Arnhem, despre care vorbeşte finanţatorul Craiovei, este pură invenţie. „Nu există nici o ofertă pentru mine din Olanda, cei de la Vitesse nu m-au mai contactat. Este o minciună pe faţă a lui Mititelu. Dacă este reală, să arate un document oficial, o hârtie, să vedem despre ce este vorba. Doar aşa poate dovedi cele afirmate“, a spus Găman, pentru GdS. Zilele trecute, Adrian Mititelu se plângea că a pierdut două milioane de euro de la Vitesse Arnhem pentru că Găman nu vrea să se întoarcă la Craiova, club cu care este sub contract începând cu 1 iulie 2011. După cum se ştie, Valerică Găman şi Ştefan Bărboianu au refuzat să se prezinte la reunirea Universităţii. Ei au notificat clubul din Bănie şi speră să-şi rezilieze contractele, încercând să profite de faptul că grupării oltene îi este interzis să facă transferuri. De asemenea, ei reclamă că Adrian Mititelu nu şi-a îndelinit anumite obligaţii financiare ce decurgeau din vechile contracte, care au încetat pe 17 februarie 2011. Litigiul dintre Universitatea şi cei doi fotbalişti craioveni, Găman şi Bărboianu, se află pe rol la FRF, şi a trecut de primul termen, care era stabilit pe 6 iulie. „Deocamdată litigiul nu a fost judecat, iar verdictul se amână. Am înţeles că avocatul meu a cerut să depună nişte documente noi la dosar“, a mai spus Găman.

Becali plânge după banii daţi
pe Mihai Costea

Dacă nu a putut să-şi bage bani în buzunar de pe urma lui Valerică Găman, Mititelu se poate lăuda că a făcut o afacere bună prin transferul lui Mihai Costea la Steaua, pentru care Gigi Becali i-a plătit 1,4 milioane de euro. „Nilă“ a dezamăgit până acum la Steaua, fiind luat în vizor atât de managerul Mihai Stoica, cât şi de patronul bucureştenilor. La ultimul amical al roş-albaştrilor, fostul atacant al Ştiinţei a avut din nou o evoluţie slabă, susţine prosport.ro, iar la o încercare nereuşită a atacantului de a lovi mingea cu călcâiul Meme Stoica a cedat nervos: „Băi, nu se poate aşa ceva! Bă, ne laşi cu d-astea?“. Nici antrenorul Levy nu a înţeles jocul ex-craioveanului: „Costea, Costea, ce încerci să faci?“. Între timp, Gigi Becali începuse să-şi plângă banii. „Mă aşteptam ca Mihai Costea să fie mult mai bun. Am dat mulţi bani pe el. N-avem creier la mijloc. Atunci când îl vom aveam pe Prepeliţă, când îl vom avea pe Bourceanu, când îl vom avea pe Moraes, atunci o să mă aştept la mai mult. Acum, nu e nici o problemă“, a declarat Becali la gsptv.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

13 COMENTARII