15.6 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăSportMeci crucial pentru Pandurii

Meci crucial pentru Pandurii

Pandurii / U“ Cluj

Stadion „Municipal“ (Severin), duminică, ora 20.00 (GSPTV).

Formaţii probabile:
Pandurii: Lazar – Pleaşcă, Viera, I. Rada, Grecu – Voiculeţ, Vranjes, Nistor, Brata – Stromajer, Apostu.
Antrenor: Petre Grigoraş.
„U“ Cluj: Matache – Unguruşan, Abrudan, Pele, Bazzi – Cojocnean, Balde, Ad. Cristea, Delgado – Voican, Machado.
Antrenor: Ionuţ Badea.

Vor arbitra: R. Petrescu – An. Constantinescu, V. Avram.

 

Pandurii Târgu Jiu ar putea să-şi asigure locul în Liga I şi pentru sezonul viitor, cu două etape înainte de final, dacă reuşeşte să învingă duminică „U“ Cluj acasă, la Severin. Jocul se anunţă infernal pentru gorjeni, care nu pot conta pe cinci jucători de bază: Chiricheş şi Cardoso, accidentaţi, Lemnaru, Pintilii şi Băcilă, suspendaţi. Nici Petre Grigoraş nu e sigur că va lua loc pe bancă după ce a fost e liminat la Târgu Mureş, Comisia de Disciplină urmând a lua astăzi o decizie în privinţa sa. „Cu «U» Cluj este un meci capital pentru noi, de a fi sau a nu fi, un meci cu o echipă care în ultimele etape nu a pierdut decât o singură partidă şi aia cu liderul la zi, Poli Timişoara. Ne va aştepta infernul la Severin şi pentru a reuşi va trebui să fim kamikaze, până şi frunza şi iarba să ne fie prieteni, şi poate de data asta vom avea şi puţină şansă. Suntem obligaţi să câştigăm şi nu va fi uşor. Sper că băieţii vor face un meci mare“, a declarat Petre Grigoraş. În plus, vor reveni printre titulari Viera şi Vranjes.  Pandurii Târgu Jiu şi „U“ Cluj s-au întâlnit în Liga I de trei ori, toate jocurile încheindu-se la egalitate.

Hidişan, out

Florin Hidişan nu mai are viitor la Pandurii după jocul de la Târgu Mureş. Dezamăgit de prestaţia sa, Petre Grigoraş a decis să renunţe definitiv la serviciile mijlocaşului. „Sunt supărat pe el pentru atitudinea pe care a avut-o la Târgu Mureş. Simţeam că echipa pierduse puţin din posesie şi am zis să introduc un jucător cu tehnică bună şi experienţă, dar m-am înşelat. I-am spus că nu va mai juca nici un minut la echipă cât voi fi eu aici. Nu am nevoie de jucători de genul acesta, ci de luptători. E clar că din vară nu va mai face parte din lot“, a spus „Grig“. Hidişan nu a fost convocat pentru jocul cu „U“ Cluj, în ciuda problemelor de lot ale pandurilor.

Pandurii cer urgentarea judecăţii la TAS

Clubul Pandurii Târgu Jiu a solicitat Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne judecarea în regim de urgenţă a litigiului dintre Pandurii Târgu Jiu şi Liga Profesionistă de Fotbal, privind sancţiunea de neprogramare aplicată gorjenilor pentru meciul din prima etapă a acestui an cu Oţelul Galaţi. „Noi am solicitat Tribunalului de la Lausanne ca hotărârea în acest caz să fie pronunţată pe 15 mai, pentru ca, în cazul unui răspuns pozitiv pentru clubul nostru, LPF să poată programa partida dintre Pandurii Târgu Jiu şi Oţelul înainte de omologarea clasamentului final al Ligii I de către Comitetul Executiv al FRF“, a declarat secretarul general al pandurilor, Daniel Băloi pentru site-ul oficial al clubului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

7 COMENTARII