18.4 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentO șoferiță de 29 de ani a murit într-un grav accident în Buzău

O șoferiță de 29 de ani a murit într-un grav accident în Buzău

O şoferiţă de 29 de ani a murit pe loc, aseară, iar un alt tânăr a fost rănit, după ce o maşină şi un TIR s-au ciocnit violent în județul Buzău.

În urma impactului puternic, automobilul s-a transformat într-un morman de fiare. Speriaţi, ceilalţi participanţi la trafic au dat alarma. Însă, pentru femeie a fost mult prea târziu, medicii declarând decesul. Pasagerul din camionul de mare tonaj a suferit mai multe răni şi a fost preluat de o ambulanţă. 

„O coliziune s-a produs între un autoturism condus pe direcția Buzău către Brăila de către o șoferiță de 29 de ani, din Buzău și un camion de mare tonaj. Acesta circula din sens opus. La volan se afla un conducător auto brăilean, de 48 de ani. Accidentul s-a soldat cu decesul șoferiței autoturismului. Un pasager din camion, un bărbat de 35 de ani, din Brăila, a fost rănit. Victima a fost preluată de ambulanță și transportată la spital”, potrivit IPJ Buzău.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanţele în care s-a produs nenorocirea.

Citește și: (VIDEO) Mare de oameni la concertul Rolling Stones de la Jazz Fest New Orleans

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS