5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVictor Becali: Florin Costea, doar în străinătate

Victor Becali: Florin Costea, doar în străinătate

Impresarul lui Mihai Costea a spus că şi pe Florin ar vrea să-l transfere de la Universitatea, dar finanţatorul Mititelu nu este de acord cu un transfer al „Briliantului“ în România

Miercuri noapte, la Piteşti, Universitatea şi Steaua s-au înţeles pentru transferul lui Mihai Costea în Ghencea din vară, la negocieri participând jucătorul şi agentul său, Victor Becali. Deşi la Piteşti s-au semnat actele de transfer, acestea ar putea intra în vigoare abia luni. Victor Becali a declarat pentru GdS: „Mititelu a spus că aşteaptă o ofertă pentru Mihai din Germania şi numai dacă nu se rezolvă nimic până luni, atunci intră în vigoare actele semnate între Craiova şi Steaua“. Becali, fost preşedinte al Universităţii, a adăugat: „Nu pot vorbi acum despre alte plecări de la Craiova. Nu avem în lucru alte transferuri. Florin Costea ar fi un jucător interesant şi pe care am vrea să-l transferăm de la Craiova, dar Mititelu a spus că Florin nu ar putea pleca decât în străinătate“. 
Conform prosport.ro, MM Stoica l-ar vrea şi pe Andrei Prepeliţă în lotul Stelei, jucătorul oltean fiind ţinta oficialului stelist de ceva vreme.

Amical Universitatea – Alro Slatina

Cum campionatul Ligii 1 este întrerupt, sâmbătă, începând cu ora 11.00, pe terenul II al complexului „Ion Oblemenco“, se dispută o partidă de verificare inedită: Universitatea Craiova – Alro Slatina. Vor arbitra: Omar Dumitrică – Daniel Mitruţi şi Dragoş Stanciu, toţi din Craiova.
Este un amical în premieră. Cele două echipe oltene nu s-au mai întâlnit până acum. Universitatea intenţiona să dispute un amical cu Steaua, dar elevii lui Cîrţu joacă sâmbătă o partidă de verificare în Republica Moldova, cu Dacia Chişinău, situaţie în care oficialii Craiovei au ales sparring-partener pe Alro, locul VI în Liga a II-a, seria a 2-a. Campionatul Ligii a II-a nu este întrerupt, dar slătinenii şi-au amânat partida de campionat cu Poli Iaşi. Nicolo Napoli nu-i poate folosi sâmbătă pe Silviu Lung Jr. (aflat cu naţionala mare în Bosnia), Florin Buleică (plecat cu tricolorii mici într-un turneu în Slovenia şi Austria) şi Mădălin Ciucă, operat la Roma.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII