18.4 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportSfaturi amuzante pentru fanii lui Liverpool

Sfaturi amuzante pentru fanii lui Liverpool

Fanii englezi care vor efectua deplasarea la Bucureşti pentru meciul Steaua – FC Liverpool, programat pe 2 decembrie, sunt sfătuiţi de conducerea grupării „cormorane“ cum să se descurce prin Capitală şi la intrarea în stadion. Unele dintre sfaturi pot fi considerate amuzante, altele chiar foarte utile.
În primul rând, fanii sunt avertizaţi că biletele pe care le vor primi sunt în zona neacoperită a stadionului: „Veţi fi la mila elementelor naturii, mai ales că la ora meciului va fi foarte frig“, scrie pe site-ul lui Liverpool.
De asemenea, la intrarea pe arena din Ghencea, englezii trebuie să aibă mare grijă şi la scări, ei fiind obişnuiţi să beneficieze de balustrade: „După ce treceţi de turnicheţi, trebuie să urcaţi pe trepte de beton înalte şi foarte periculoase, fără nici o bară de sprijin. Multe scaune sunt slăbite sau chiar distruse“.
Totodată, fanii au mai fost avertizaţi cu privire la lipsa dotărilor de la toalete: „Zona de toalete prezintă facilităţi minime. De asemenea, trebuie să fiţi foarte atenţi şi în această zonă, pentru că este foarte prost iluminată şi se află la baza unui deal abrupt, acoperit cu iarbă. Am făcut o cerere în scris clubului gazdă ca toaletele pentru femei să fie supravegheate, pentru a fi folosite exclusiv de femei“.
Pe lângă informaţiile legate de accesul în stadion, se menţionează că, în unele baruri şi restaurante din Bucureşti, angajaţii încearcă să profite de pe urma turiştilor/suporterilor străini şi se recomandă solicitarea listei de preţuri înainte de a se comanda băuturi sau mâncare. De asemenea, în cazul taximetriştilor, se recomandă folosirea vehiculelor care au afişate numele companiei şi licenţa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS