21.8 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportŞtiinţa vrea revanşa

Ştiinţa vrea revanşa

Dinamo – „U“ Craiova
Stadion
„Dinamo“, duminică, ora 19.45 – Digi Sport.
Formaţii probabile:
Dinamo:
Dolha – Bordeanu, Moţi, D. Grigore, Diabate – Torje, N’Doye, C. Munteanu, Ad. Cristea – M. Niculae, An. Cristea. Antrenor: Ioan Andone.
„U“ Craiova: Stanca – Dănănae, Găman, Ciucă, Bărboianu – D. Stoica – Wobay, Prepeliţă, Gargorov, M. Costea – Dina. Antrenor: Victor Piţurcă.
Vor arbitra: Cr. Balaj – P. Dimancea, M. Nicoară.

După ce a fost eliminată de „câini“ în sferturile de finală ale Cupei, Universitatea încearcă să se reabiliteze în faţa propriilor fani în meciul de campionat.

Visul alb-albaştrilor de a merge în finala Cupei României a fost spulberat miercuri, la meciul din „Groapă“, însă Ştiinţa poate să întoarcă „palma“ dinamoviştilor în partida de duminică. Ambele echipe s-au „citit“ reciproc, iar acum microbiştii aşteaptă să vadă ce surprize pregătesc cei doi tehnicieni, Ioan Andone şi Victor Piţurcă. „Vom avea o misiune dificilă duminică, pentru că Dinamo are un lot valoros numeric. Sper să ne luăm revanşa“, a spus Piţi după eşecul din Cupă. „Domnul Piţurcă ne-a spus să ţinem capul sus, la penaltiuri totul ţine de noroc. Vrem, nu vrem, doar campionatul ne-a mai rămas şi trebuie să urcăm cât mai sus“, a adăugat căpitanul Valerică Găman.
La rândul lor, dinamoviştii se gândesc la o reeditare a succesului de miercuri şi sunt convinşi că nu le va fi greu să facă acest lucru. „I-am respectat pe olteni, dar nu e vorba de frică. Au trupă bună, însă eu cred că o să ne impunem şi duminică. Avem un lot mai valoros şi mai echilibrat, cu dubluri de valoare apropiată pe fiecare post“, a spus Cătălin Munteanu, autorul golului egalizator din meciul de Cupă. Pentru eliminarea Craiovei, „câinii“ au primit salariile restante pe luna august.
Membrii Peluzei Sud au anunţat că duminică vor face din nou deplasarea în număr mare la Bucureşti, pentru meciul cu Dinamo. Fanii au anunţat că persoanele care doresc să li se alăture trebuie să fie prezente în gara din Craiova în jurul orei 11.30, deplasarea făcându-se cu trenul accelerat de la ora 12.20. Suporterii trebuie să aibă la ei 23 de lei pentru transport, 15 lei pentru biletul de intrare la stadion, precum şi buletinul de identitate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

34 COMENTARII