27.5 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportBadea ar fi vrut un egal

Badea ar fi vrut un egal

Tehnicianul gorjenilor consideră că elevii săi ar fi meritat o remiză, după aspectul jocului de pe „Municipal“ şi a reclamat faptul că arbitrul Crăciunescu i-a avantajat pe bănăţeni la unele faze.

Antrenorul formaţiei Pandu-rii Târgu Jiu, Ionuţ Badea, a declarat după înfrângerea în faţa Timişoarei (0-1), că echipa pe care o pregăteşte ar fi meritat să obţină măcar o remiză. Gorjenii au dominat repriza secundă,
şi-au creat câteva ocazii clare de gol şi au reclamat şi un penalti neacordat la un fault comis de Pantilimon asupra lui Băcilă. „La cum s-au derulat lucrurile pe teren astăzi, nu cred că meritam să pierdem, pentru că băieţii au dat tot ce au putut pe teren. Măcar un egal cred că am fi meritat la acest meci. Din păcate nu am reuşit să înscriem şi să câştigăm un meci pe care l-am avut la îndemână în multe momente. Nu mă pot pronunţa dacă a fost penalti la faza lui Băcilă, las pe alţii să se pronunţe. Probabil, dacă o să văd faza, o să pot să-mi spun punctul de vedere. Cum la fel nici la faza golului marcat de FC Timişoara nu mi s-a părut că ar fi fost fault“, a spus Badea.

Contra: Crăciunescu nu a influenţat rezultatul

În schimb, antrenorul bănăţenilor, Cosmin Contra, susţine că centralul Teodor Crăciunescu nu a avut o prestaţie care să influenţeze rezultatul final.
„Din ce am văzut de pe bancă am observat că Pantilimon a atins mingea la penaltiul cerut de gazde la Băcilă, dar să-i lăsăm pe experţi să se pronunţe. Aşa, şi eu pot să spun că un gol perfect valabil a fost anulat pe un henţ văzut numai de Teo Crăciunescu. Cred că a fost 1-1 la greşeli, dar arbitrul a greşit de ambele părţi, dacă a greşit. Eu cred că a fost un arbitraj destul de bun azi“, a spus Contra.
Tânărul tehnician al Timişoarei a lăudat totuşi prestaţia gorjenilor din repriza a doua, dar şi pe cea a portarului Pantilimon, care a scos câteva goluri ca şi făcute.
„După o primă repriză controlată în prima parte a jocului de către echipa noastră, a urmat a doua repriză în care Târgu Jiu era normal să vină peste noi şi să ne pună probleme. Eu zic că, ţinând cont de numărul ocaziilor, poate gazdele meritau un egal, dar ocazii au fost de ambele părţi şi e o victorie meritată până la urmă. Este primul meci în care echipa nu ia gol şi asta mă bucură, e un alt aspect pozitiv. Sper să continuăm să nu primim gol pentru că, la jucătorii pe care îi avem, sigur vom da gol meci de meci. Şi ne va fi mai uşor dacă vom continua să avem poarta bună şi să nu primim gol. Omul meciului azi a fost Pantilimon, dacă luăm ultimele două-trei intervenţii ale sale“, a declarat Contra.
În următoarea etapă, a 10-a, Pandurii va întâlni în deplasare pe Astra, în timp ce Timişoara va primi replica Rapidului, pe teren propriu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

10 COMENTARII