10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSuporterii craioveni strâng rândurile

Suporterii craioveni strâng rândurile

Confruntarea de sâmbătă, cu Steaua, a făcut uitată, cel puţin pentru moment, divergenţa dintre suporterii craioveni şi oficialii clubului alb-albastru, ultraşii din Bănie anunţând că vor fi prezenţi în Ghencea pentru a susţine pe Universitatea.
Asociaţia Suporterilor Olteni a emis ieri un comunicat în care anunţă că organizează deplasarea de sâmbătă, la Bucureşti, cu microbuzele, costul drumului şi al biletului de meci ridicându-se la 45 de lei. Cei interesaţi sunt rugaţi să se înscrie din timp, la numărul 0741039595. Cei care nu agreează deplasarea cu microbuzele mai au varianta trenului. „Cine doreşte să meargă cu trenul este aşteptat în gara Craiova, sâmbătă, la ora 12.00, costul unui tichet de călătorie este de 23 de lei, studenţii şi elevii având o reducere de 50 la sută. Trenul va ajunge în gara Basarab în jurul orei 17.00, acolo urmând să ne întâlnim cu suporterii din Bucureşti şi să ne preia forţele de ordine. Doritorii să aibă la ei şi banii pentru biletul de meci“, a spus Gabriel Târcă, unul dintre liderii Peluzei Sud „Cristi Neamţu“. „Mergem la Bucureşti, pentru că este în joc onoarea noastră. Noi nu vom fi prezenţi niciodată la Severin, pentru că locul Ştiinţei nu este acolo, dar în deplasări Universitatea este echipa noastră şi vom fi prezenţi oriunde în ţară. Avem 2.000 de bilete. Sper să facem o atmosferă cum numai noi ştim şi să obţinem un rezultat mare“, a completat Gabi „Blondu’“.

Dorel Stoica a fost un jucător de duzină

Chestionat în privinţa trecerii lui Dorel Stoica la Steaua, Gabriel Târcă a fost vehement, punctând că acesta a fost un jucător care a evoluat la Craiova doar pentru bani: „Dorel nu ne-a trădat, ştiam cu cine avem de-a face. Dorel Stoica nu a fost un simbol pentru noi, a fost un simplu fotbalist care a jucat pentru Craiova un sezon în «B» şi trei în «A» şi care a făcut-o doar pentru bani. Nu a obţinut nici o performanţă ca să fie un simbol. O fi fost pentru Mititelu vreo emblemă, dar pentru noi a fost un jucător de duzină. La fel şi Andrei Ionescu“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

16 COMENTARII