24.5 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportBergodi: Mititelu mi-a spus că n-are bani

Bergodi: Mititelu mi-a spus că n-are bani

Imediat după divorţul de olandezul Mark Wotte, prin Bănie au fost unele zvonuri potrivit cărora la Universitatea Craiova ar urma să fie instalat preşedinte executiv Marcel Popescu, cel care a fost conducătorul grupării alb-albastre în sezonul fast al câştigării eventului 1990/1991, iar acesta l-ar aduce ca antrenor principal pe italianul Cristiano Bergodi (foto). Informaţia nu s-a confirmat, iar cei doi, Bergodi şi Popescu, nu au făcut declaraţii presei despre acest subiect. Înainte de începerea pregătirilor din această vară, s-a vorbit de altă variantă la FC Universitatea, Marcel Popescu – preşedinte, Antonio Conceicao – antrenor, dar şi aceasta a căzut pe ultima sută de metri, deşi tehnicianul portughez a fost foarte aproape de a fi instalat la cârma tehnică a oltenilor.
Bergodi, în prezent antrenor la Modena, a dezvăluit abia acum motivele din cauza cărora nu a ajuns la un acord cu FC Universitatea Craiova, dar nici cu alt club din România, în ciuda ofertelor pe care le-a avut de la unele cluburi din Liga I în pauza competiţională. „Am vorbit cu Mititelu, dar mi-a spus că n-are bani. Braşovul mi-a zis la fel, Copos m-a tot sunat, dar Dinu «Vamă» l-a adus pe Şumudică, Dinamo m-a căutat şi l-a instalat pe Andone. Văd că atmosfera din fotbalul românesc se degradează pe zi ce trece. Materazzi a stat doar trei zile la Braşov“, a spus Bergodi pentru EVZ.

Geolgău, demisionar

Reamintim că după discuţiile de joia trecută dintre reprezentanţii grupării alb-albastre şi conducerea Consiliului Local Craiova, Ion („Gheorghiţă“) Geolgău şi-a anunţat demisia din funcţia de preşedinte executiv al clubului, dar a doua zi a fost convins să revină asupra deciziei.
Ieri, fostul mare fotbalist al Craiovei Maxima a anunţat că decizia de a demisiona rămâne clară, informaţie publicată pe site-ul oficial al ziarului patronat de Adrian Mititelu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

10 COMENTARII