19.2 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportDragomir, deranjat de neparticiparea Craiovei

Dragomir, deranjat de neparticiparea Craiovei

La tragerea la sorţi a ediţiei campionatului 2010/2011, clubul Universitatea Craiova nu a trimis nici un reprezentant la stabilirea calendarului pentru noul sezon, iar preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, conform Mediafax, s-a arătat deranjat. „Boc a tras pentru Craiova, asta ca să se înveţe minte Mititelu să trimită om din club la tragere. Poate că asta e în favoarea Craiovei", a completat Dragomir.

Despre tragerea la sorţi, oficialul LPF a spus: „Va fi un campionat echilibrat, cu derbiurile nu toate într-o duminică. După părerea mea, a ieşit bine. E normal să nu le convină tuturor. Cum să îi convină Rapidului că joacă în prima etapă cu FC Vaslui sau invers? Sunt două echipe care s-au întărit extraordinar. Dacă aş fi în locul lor, aş fi mulţumit pentru că scap de un meci tare. În ultimele etape e mai bine să nu pici cu cele puternice. Campionatul se poate decide în ultima etapă, având în vedere meciurile care sunt, dar nu cred că mai întâlnim noi aşa ceva, cum a fost în acest sezon, dar în fotbal e posibil orice", a spus Dargomir.

 

„La anul, se va reduce numărul de echipe“

 

Vorbind despre situaţia actuală din fotbal în contexul crizei din România, preşedintele LPF a ţinut să precizeze că în ţara noastră politica îşi bate joc şi de fotbal. „Criza afectează toată populaţia ţării, e nenorocire. După părerea mea, la anul se va reduce numărul de echipe. O ducem şi anul ăsta, dar de la anul va fi deranj dacă nu dispare criza asta. Nu mai poţi face nimic. Cu taxele astea nu mai vine nimeni în România. Toţi patronii se vor duce cu banii afară. Nu vei mai putea face un bloc de 100 de apartamente, pentru că plăteşti taxe de trei sute de ori. Ce politică e asta? Aţi mai pomenit aşa ceva? Ne-am bătut joc de tot şi ne batem joc şi de fotbal", a afirmat Dragomir, citat de Mediafax.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

10 COMENTARII