18.4 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportCannavaro, la Al-Ahli

Cannavaro, la Al-Ahli

Clubul Al-Ahli din Dubai a anunţat că a semnat un contract pentru două sezoane cu fundaşul italian Fabio Cannavaro, care are 36 de ani. Gruparea din prima ligă din Emiratele Arabe Unite nu a precizat valoarea contractului. „Pentru noi, acesta este unul dintre cele mai importante contracte. Cannavaro este un jucător cunoscut pentru că a purtat tricourile unor cluburi celebre ca Real Madrid şi Juventus. De asemenea, el e câştigătorul Balonului de Aur în 2006, anul în care a cucerit cu naţionala ţării sale Cupa Mondială din Germania", a spus preşedintele CA echipei din Dubai, Abdallah al-Nabouda.

La rândul său, Cannavaro a precizat că, prin acest transfer, îşi realizează visul de trăi în Dubai. „Prin acest contract cu Al-Ahli îmi realizez visul de a trăi în Dubai. Doresc să-mi termin cariera de jucător evoluând la un club din acest emirat", a spus fotbalistul italian care, de-a lungul carierei sale, a evoluat la formaţiile FC Napoli, AC Parma, Inter Milano, Juventus Torino şi Real Madrid.

Al-Ahli este formaţia care a fost pregătită de doi tehnicieni români, Ilie Balaci şi Ioan Andone. „Minunea Blondă" a condus formaţia din Dubai în perioada 2003 / 2004, în timp ce Andone a activat la acest club în 2009, fiind demis din cauza rezultatelor slabe ale echipei, care, după cinci etape, se situa pe locul 10, din 12 echipe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS