Ciobotariu: Putem bate la Vaslui!

Autori


După eşecul de acasă cu Astra, antrenorul Pandurilor afirmă că echipa sa ar putea obţine victoria în meciul din deplasare cu FC Vaslui prin angajament total, determinare şi dăruire a jucătorilor.

Pandurii Târgu Jiu a plecat spre Vaslui, via Focşani, încă de ieri-dimineaţă, antrenorul Ciobotariu convocând, în mare, acelaşi lot de jucători ca şi în partida cu Astra Ploieşti. Doar Tilincă şi Vranjes nu au făcut deplasarea, în locul lor fiind cooptaţi Arrieta şi Tremonti. Tehnicianul pare însă hotărât să facă modificări în unsprezecele de start. „Vor intra jucătorii pe care eu îi consider apţi pentru competiţia oficială şi care sunt în cea mai bună formă. După cum i-am văzut la antrenamente, par în formă mai bună, au receptat bine mesajul meu şi acum rămâne să demonstreze în joc, pentru că una e antrenamentul şi alta e jocul. O să fac modificări, dar nu ştiu câte. Vor juca cei care sunt mai în formă la ora meciului“, a spus Ciobi. Alături de Arrieta şi Tremonti au mai fost convocaţi şi cei doi suspendaţi din prima etapă, Popete şi Raskovic. Atacantul sârb, Milanko Raskovic, susţine că FC Vaslui este una dintre cele mai puternice echipe din Liga I şi doar cu forţa grupului poate fi învinsă. „A fost o lecţie pentru noi meciul cu Astra. Toţi jucătorii ştiu ce trebuie să facă acum, dar va fi foarte greu la Vaslui. Ştiu şase-şapte jucători de la ei, iar FC Vaslui este cea mai bună echipă din campionat, după CFR Cluj şi Dinamo. Trebuie ca toţi să dăm 100% şi mai mult pentru a obţine un rezultat bun. Cred în echipă. Când un jucător nu dă totul, nu se poate spune că e o echipă. Antrenorul ştie ce trebuie să facem“, a spus Raskovic.

Ciobotariu crede în recuperarea punctelor la Vaslui


Antrenorul gorjenilor speră să recupereze la Vaslui punctele pierdute acasă cu Astra: „Întâlnim un adversar foarte puternic, dar noi avem dorinţa asta de-a ne aduce punctele înapoi. Prin angajament, determinare, dorinţă de victorie şi dăruire putem obţine o victorie. Dacă vom avea astea de partea noastră şi vom crede în şansele noastre, atunci le vom pune probleme adversarilor. Am avut o discuţie cu jucătorii şi am căzut de acord că trebuie să recuperăm neapărat punctele pierdute acasă. Primul prilej îl avem sâmbătă. Rămâne de văzut acum care va fi prestaţia lor şi modul în care se vor comporta pe teren“. Condescu, în schimb, ar prefera ca Pandurii să câştige bătăliile cu echipele apropiate valoric şi nu neapărat cu „granzii“ campionatului: „Cel mai important lucru este să câştigăm cu echipele cu care ne batem în zona noastră de clasament. Dacă batem la Vaslui, nu are nici o relevanţă asupra clasamentului, pentru că, dacă învingeam Astra, ne duceam la şase puncte de ei. Este foarte frumos să baţi Steaua, Dinamo, noi facem meciuri mari, dar nu ne descurcăm prea bine cu echipele de acelaşi nivel ca noi“.Comenteaza acum

Un comentariu;

  1. Johny said:

    iluzii si promisiuni vesnice asta vom avea de la Ciobotariu Dupa ce o va incasa zdravan de la Vaslui o sa inceapa iar cu scuze si promisiuni.Se vede clar ca nu are stofa de antrenor.L-as intreba ce a facut in perioada de pregatire?Unde este tactica transmisa de antrenor,ca echipa arata jalnic in teren?

Alte stiri

Sumarul ediției de vineri, 26 februarie 2010

Actualitate

» 96 de cupluri din Târgu Jiu au sărbătorit nunta de aur
» Scurte ştiri
» Curăţenie în Dolj, poluare în Craiova
» Craiova: Vasile Şolea a fost reţinut pentru 24 de ore
» Primăria Târgu Cărbuneşti a dat în judecată Consiliul Judeţean Gorj

Local

» Scurte ştiri
» Plan pentru pregătirea aderării la Schengen
» Soldaţii şi gradaţii voluntari, activi până la 45 de ani
» Camion militar, răsturnat
» Velcu a ajuns după gratii
» Familie de carderi
» S-a spânzurat de teamă că va pierde pensia
» Scurte ştiri
» Se circulă pe un singur sens la Stoina
» Directorii de spitale rămân fără funcţii
» Fără soldări în perioada oficială
» Cum să faci afacere din comerţ cu vouchere

Dolj

» Comunele Doljului, „faultate“ la proiectele pe Măsura 322

Gorj

» Ponta se teme de plecarea primarilor din PSD
» Morega cere Înaltei Curţi să trimită dosarul său la DNA
» Pensionari săraci lipiţi

Sport

» UEFA pedepseşte aspru corupţia
» Rio Ferdinand, din nou accidentat
» ŢSKA a remizat acasă, cu Sevilla
» Mourinho l-a învins pe Abramovici
» Avocaţii lui Mutu speră că-l vor salva pe român
» Leonard Curti şi Dănuţ Fota atacă lotul de juniori
» Gallovits este în revenire de formă
» MCM Târgovişte, eliminată din Eurocup
» Oltchim s-a distrat la Roman şi Bacău
» Desfiinţaţi Dinamo!
» Craiovenii au şanse mici să meargă la Doha
» Gane vrea victoria la Cluj
» Ciobotariu: Putem bate la Vaslui!
» Şoavă, în Ucraina
» Ştiinţa joacă la Severin

Sanatate

» Cum previi stresul cotidian
» Cordul pulmonar
» Mituri despre cancerul de col uterin

Magazin

» Apariţii editoriale
» Agenda evenimentelor
» Fereşte-te de radar!
» Picătura de cunoaştere
» Bancul zilei
» Vremea în Oltenia
» Ia te uită!
» „Zile gratuite de vacanţă“ pentru turiştii români
» Horoscop
» City break: unde fugim în weekend?

Opinii

» Călcâiul lui Dinescu

Top