10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLucescu Jr. respinge bârfele

Lucescu Jr. respinge bârfele

Selecţionerul Răzvan Lucescu (foto) a afirmat că niciodată nu a comentat viaţa privată a jucătorilor şi nu înţelege de ce anumite persoane au ales să îi atace familia, el cerând respect celor care îl contestă, se arată într-un comunicat remis de fiul lui Mircea Lucescu, conform NewsIn.
„Acum câteva zile am citit nişte aşa-zise dezvăluiri care includeau opinii ale mele cu privire la unii jucători. Nu am făcut niciodată nici un comentariu asupra vieţii private a unui jucător. Nu am comentat şi nu am emis niciodată astfel de păreri şi consider că este o dovadă de minimă decenţă. Nici de acum nu o voi face, pentru că nu cred că este de demnitatea mea. Sunt sigur că ultimele atacuri au apărut ca urmare ale acelor «aşa-zise dezvăluiri» şi nu aş fi răspuns dacă atacurile nu erau atât de grave şi neadevărate“, se arată în comunicatul de presă amintit.
Răzvan Lucescu susţine că atunci când a acceptat funcţia de selecţioner al României era conştient că va fi atacat, dar spune că nu se aştepta ca anumite persoane să aducă în discuţie neadevăruri despre viaţa sa privată şi despre familia sa. „Cu tot respectul, vă cer să încetaţi aceste atacuri şi comentarii care nu au legătură cu realitatea. Doresc tuturor celor care cred în mine, dar şi detractorilor mei, o familie minunată la fel ca aceea pe care o am eu. Nu vă cer decât un minim respect la care omul Răzvan Lucescu cred că are dreptul“.
Conform unei presupuse declaraţii a selecţionerului făcute pentru Evenimentul Zilei, Adrian Mutu ar fi mers în Serbia la meciul din preliminarii doar pentru a se întâlni „cu nişte femei“, iar în urma acestui articol, fostul impresar Ioan Becali l-a atacat dur pe Răzvan Lucescu, legându-se de viaţa privată a acestuia. „Răzvan participă la anumite baluri mascate, unde participanţii îşi schimbă nevestele între ei. Dacă Mutu va mai fi atacat, va spune aceste lucruri despre Răzvan, pentru că le ştie mai bine decât mine. El îl atacă pe Mutu ca să mai audă şi nevasta lui“, a spus Becali, la GSP TV.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS