19.4 C
Craiova
duminică, 2 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportAlb-albaştrii au fost la doctor

Alb-albaştrii au fost la doctor

Ieri, o parte dintre fotbaliştii Universităţii s-au reunit la Policlinica pentru Sportivi din Bănie şi au efectuat „tradiţionala“ vizită medicală de după Sărbătorile de iarnă. Este vorba de 20 de jucători, cei cu domiciliul în Craiova, dar şi fraţii Costea. Reamintim că golgheterului Ştiinţei nu i-a fost descoperită nici o problemă la artroscopia efectuată la sfârşitul anului trecut, iar acum acesta aşteaptă să părăsească Universitatea pentru o echipă din străinătate.La reunirea de ieri s-au prezentat şi jucătorii împrumutaţi în vară, Gângioveanu la FC Vaslui, Buleică şi Crăciun la Gaz Metan CFR Craiova, Irinel Găman (fost la CSM Râmnicu Vâlcea) şi Giurcă (de la Universitatea II, în premieră la echipa mare a oltenilor). Jucătorii care au efectuat ieri testele medicale la Policlinica Sportivă sunt: Lung, Mecea – portari, Giurcă, Ologu, Roman, Crăciun, Dina, Buşu, Nicolae, Barbu, Firţulescu, Gîngioveanu, Popescu, Gogoşoiu, I. Găman, V. Găman, Buleică, Bărboianu, F. Costea şi M. Costea. Restul jucătorilor din ţară, dar şi străinii vor efectua luni vizita medicală. Doi jucători, Alexandru Ologu şi Gogoşoiu, operaţi de menisc în luna decembrie, sunt în recuperare. Restul jucătorilor Universităţii, dar şi străinii vor efectua luni vizita medicală. Alb-albaştrii se vor antrena în Bănie până pe 21 ianuarie, urmând ca apoi să plece pentru două săptămâni în cantonament, după toate probabilităţile în Turcia (Antalya).

Încântaţi de Wotte

Despre noul antrenor al Ştiinţei, Valerică Găman a declarat pentru agenţia NewSin că este încântat de numirea olandezului la cârma tehnică: „Am încredere că Mark Wotte va face treabă bună, deoarece vine din cea mai bună şcoală de antrenori din Europa“.
După efectuarea vizitei medicale, Florin Costea a afirmat pentru site-ul clubului: „Sunt sănătos, sper ca şi rezultatele de acum să fie OK, pentru că abia aştept să înceapă returul de campionat. Sper să fi scăpat de ghinioanele din tur, de ratări, iar în ceea ce priveşte accidentările, în 2009, nu prea am avut probleme. Sper ca şi în 2010 să nu am probleme.
M-am speriat când am venit astăzi la Policlinică. Eu şi cu Dina eram cei mai în vârstă, nu mi s-a mai întâmplat aşa ceva. Am 24 de ani şi sunt «veteran», am rămas puţin uimit. Chiar dacă va fi o echipă de tineri în retur, eu sper să aibă un parcurs foarte bun şi să ajungem în primele opt anul acesta, iar anul următor, când vor mai creşte ei, poate vor avea şi rezultate.
Am vorbit cu mulţi oameni şi toţi mi-au spus că au o părere foarte bună despre antrenorii olandezi. Sper ca Mark Wotte să facă treabă la Craiova şi să aducă un trofeu acestei echipe. Anul acesta nu mai e cazul, dar poate în sezonul viitor. Ştiu că şi în Olanda se lucrează cu mulţi tineri şi aşa a găsit şi aici, în România, o echipă cu mulţi tineri, cu care sper să facă treabă“.

Dinamo – Universitatea, pe 20 februarie
Comitetul de Urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal a aprobat modificarea calendarului competiţional al returului de campionat. Astfel, prima etapă a returului se va disputa pe 20 februarie, când Universitatea se va deplasa în „Ştefan cel Mare“ pentru disputa cu Dinamo.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII