18.4 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportApoula, şantajat de un francez

Apoula, şantajat de un francez

Prestigiosul cotidian Le Parisien a scris că fostul portar al echipei Rapid Bucureşti, Apoula Edel, care evoluează la Paris Saint Germain, a fost şantajat din cauza unei datorii de 30.000 de euro de un fost colaborator al său, Nicolas Philibert, cel care l-a transferat în Armenia şi l-a dus la probe în Franţa. Conform jurnaliştilor francezi, Philibert, care susţine că Edel îi datorează 30.000 de euro în urma colaborării din trecut, a apelat la fostul selecţioner al Franţei, Michel Hidalgo, care trebuia să discute cu oficialii clubului PSG, însă portarul şi clubul din Paris au refuzat să plătească suma cerută. Fostul colaborator al portarului susţine că acesta nu şi-a declarat vârsta adevărată, iar Edel vrea să depună plângere.
Michel Hidalgo a afirmat că a încercat să stabilească o întâlnire între cele două părţi. Fostul antrenor a adăugat că el nu are cum să ştie dacă Edel are acte false, ci Philibert, pe care îl cunoaşte de mai mult timp şi au colaborat în trecut. „Eu doar am vrut să discut cu cei de la PSG. Philibert reclamă că are de primit 30.000 de euro în urma unei colaborări mai vechi. Eu cred că el i-a împrumutat aceşti bani portarului, nu este vorba de un comision, mai ales că Phlibert nu este impresar. Trebuie să arate probele, eu doar am încercat ca părţile să discute, nu cred că este vorba de un şantaj“, a spus Hidalgo.
Apoula Edel, care are 23 de ani, a fost transferat de PSG în 2007, după ce a evoluat din 2005 la Rapid şi aproape trei sezoane la Pyunik Erevan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS