23.6 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportDefilăm spre titlu

Defilăm spre titlu

Craiova a zdrobit luni fantastica echipă Ceahlăul Piatra-Neamţ. Meciul a fost tot timpul la discreţia noastră, iar cele două goluri primite sunt semn că jucătorii noştri ştiu ce înseamnă colegialitatea, ei dându-le moldovenilor posibilitatea să nu plece total demoralizaţi din Bănie.
Cu această victorie nu facem decât să confirmăm că suntem pe drumul cel bun, că Universitatea este o pretendentă la titlul de campioană şi că, graţie domnului Mititelu, care a ştiut ce face din primul moment în care a preluat echipa şi până în prezent, avem o şansă reală să ieşim învingători.
Strategiile duşmanilor nu s-au dovedit altceva decât baloane de săpun, iar Toni primarul îşi plânge în pumni că nu a sprijinit Ştiinţa când a avut ocazia. Măreaţa echipă a lui Bădoi, Şoavă şi Rose îngrozeşte Europa fotbalistică. Mulţumim, domnule Mititelu, că aţi adus succesul în Bănie, că suntem în sfârşit o echipă mare, care face instrucţie cu Bucureştiul şi care n-are rivali în lume. Asta-i Craiova ce-am poftit!
Desigur, duşmanii, câţi au mai rămas, o să scuipe iarăşi venin, dar pentru asta există oricând varianta Severin, Segarcea, Băicoi sau chiar însoritele plaiuri ale Booveniului.
Nu ne mai temem de nimeni, fiindcă noi, suporterii, în curând o să stăm în tribune alături de fanii lui „U“ Cluj şi de cei din întreaga ţară, transformaţi peste noapte în susţinători frenetici ai patronului nostru şi ai politicii sale fotbalistice. Bineînţeles, ordinea şi disciplina o să fie totale pe propriul stadion, unde vor deveni obişnuinţă demonstraţiile de idolatrizare a măreţului conducător, iar mesajele „Europa noi venim, Mititelu, mulţumim!“ sau coregrafii cu tovarăşul or să fie nelipsite.
Când vom juca în Liga Campionilor an de an, prietenii de la Jandarmerie şi cei cu cefele groase, suporteri fideli ai sportului cu balonul rotund, or să-i încoloneze pe Laporta, Perez, Aulas sau Abramovici. Nu de alta, dar ar fi păcat să se întrerupă meciul din cauza unui teanc de euro aruncat sfidător în teren. Să vezi pe urmă frăţii de sânge şi culcări pe burtă!
Ah, pe vremuri, nimeni nu îi dădea o cană cu apă domnului Mititelu, iar acum nu mai e loc de butoaie cu bere şi porci la proţap pentru Borhot şi Ciorbă! Vivat Mititelu! Vivat!

P.S.
1. Acest articol nu are nimic în comun cu realitatea. Pentru că prezentul este nefavorabil celor care nu sunt de aceeaşi părere cu tiranul şi cu forţele sale de ordine, control şi corecţie, am încercat să redau pozitiv şi lauditiv „adevărul“. Suporterii nu vor tăcea niciodată şi vor susţine mereu echipa, indiferent de presiunile venite din exterior.
 2. Nicolo Napoli, antrenorul Astrei Ploieşti şi personajul principal al ultimei etape, dar şi omul discreditat de către Mitu şi compania, a reuşit luni să bată Steaua la primul joc contra lor. Să vezi şi să nu crezi! Nu de alta, dar în Bănie nu am văzut asta şi nu o vom vedea nici când Mititelu Junior, prin testament, o să preia frâiele echipei.
 3. Urziceniul este în „primăvara europeană“, în timp ce noi rătăcim bezmetic în ceaţa provocată de Mititelu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

38 COMENTARII