20.9 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportGane vrea victorie la Baia Mare

Gane vrea victorie la Baia Mare

„Găzarii“ sunt foarte hotărâţi să întrerupă şirul înfrângerilor din meciurile din deplasare, în ciuda faptului că mâine îi aşteaptă o partidă foarte dificilă pe terenul celor de la FC Baia Mare. Ionel Gane a afirmat ieri, într-un cadru organizat, că elevii săi sunt la parametrii maximi şi că speră într-o victorie frumoasă: „Am avut ghinion în deplasări, mai ales cu FC Drobeta. Au fost pragmatici şi au câştigat, deşi noi am controlat jocul. Acum, la Baia Mare, sper să avem o evoluţie bună şi să fim noi cei care vom contabiliza punctele. Avem nevoie de victorie, pentru că băieţii ar aborda cu aplomb viitoarele confruntări. Le-am spus că nu va fi uşor şi că nu contează faptul că adversarii se confruntă cu probleme financiare. Eu sunt convins că băieţii vor da totul pe teren“.
La conferinţa de presă, alături de „principalul“ grupării de la Depou, s-a aflat şi mijlocaşul Ionuţ Mitroi. „Suntem pregătiţi să înfruntăm orice echipă, pentru că avem un lot foarte bun.
Ne-am pregătit ca la carte înaintea fiecărei partide, la fel am făcut-o şi acum, şi sunt convins că nu vom veni cu traista goală de la Baia Mare. Noi jucăm întotdeauna la victorie, niciodată nu ne-am propus să câştigăm un punct (…). Vrem trei puncte de la Baia Mare, dar ne-am mulţumi şi cu un punct“, a spus Mitroi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS