30.5 C
Craiova
joi, 6 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportMisiune dificilă în Valea Jiului

Misiune dificilă în Valea Jiului

Jiul Petroşani – CSM Vâlcea
Stadion
„Jiul“, sâmbătă, ora 11.00.
Echipe probabile:
Jiul Petroşani:
Hotoboc – Drăghici, Pintilii, Stancu – Răduţoiu, Apetrei, Ilin, M. Gheorghe – Antohi, M. Ilie, Vădrariu. Antrenor: Daniel Timofte.
CSM: Rusandu – Pasăre, Vişa, C. Dinu, Onofrei – I. Popa, Vasile, S. Popescu, R. Dobre – Roman, Boroiban. Antrenor: Alin Artimon.
Vor arbitra: M. Prodan – M. Nagy, Fl. Hâncu.

CSM joacă astăzi un meci foarte dificil la Petroşani, în faţa formaţiei locale, Jiul. Elevii lui Alin Artimon vin după trei meciuri fără victorie, cu un moral deloc bun, şi vor avea în faţă una dintre candidatele la promovare în acest sezon competiţional. Ortacii antrenaţi de Daniel Timofte sunt pe locul trei în clasament, cu 11 puncte, şi nu au suferit nici o înfrângere. În etapa precedentă, Jiul a remizat în deplasare cu Dacia Mioveni. Vâlcenii sunt pe poziţia a şasea în clasament, vin după 1-1 pe propriul teren cu FC Drobeta şi nu par convinşi că se pot întoarce din Vale neînvinşi.
„Jiul are o echipă solidă, bine aşezată în teren. Au în primul unsprezece opt fotbalişti care au jucat şi în primul eşalon“, a spus Alin Artimon. De partea cealaltă, minerii speră să fie ajutaţi de publicul spectator pentru a se impune. „Ne-am dori să vină 5.000 -10.000 de spectatori la meciurile noastre să ne susţină. Vrem publicul de partea noastră să ne susţină şi la meciul de sâmbătă, cu Vâlcea. Va fi o partidă foarte grea. Jucăm cu o echipă bună, cu pretenţii. E un lucru mare pentru noi că Alin Simota s-a gândit la promovare şi noi nu vrem decât să ne atingem acest obiectiv. Cu Vâlcea trebuie jucat cu sufletul pentru a câştiga“, a declarat secundul gazdelor, Damian Militaru. În ediţia trecută a campionatului, CSM a remizat, 0-0, la Petroşani şi a pierdut pe propriul teren, cu scorul de 0-2.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS