11.4 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăSportStângă: Vrem victoria!

Stângă: Vrem victoria!

Ultimul succes al CFR-ului cu Pandurii, scor 1-0, s-a înregistrat în toamna anului 2007, pe Municipalul târgujian, joc decis de Didi, în minutul 66. De atunci, gorjenii nu au mai pierdut în faţa „ceferiştilor“ clujeni, reuşind să câştige de două ori cu acelaşi scor 2-1, iar în ultima dispută au remizat, scor 1-1, chiar la Cluj-Napoca. Şi de această dată, elevii lui Sorin Cîrţu sunt hotărâţi să continue seria rezultatelor pozitive.
„Vrem să facem un meci bun şi să câştigăm cu CFR ca să îndreptăm lucrurile din meciul cu Internaţional Piteşti şi să nu mai plece publicul supărat de la stadion. Vom avea o misiune dificilă întrucât CFR Cluj e una dintre echipele cele mai bune ale campionatului şi întotdeauna am avut meciuri grele cu ei. Dar sperăm să nu pierdem. Am încredere în mine şi în colegii mei că vom scoate un rezultat pozitiv la acest meci“, a declarat căpitanul pandurilor, Florin Stângă. Acesta ştie şi secretul succesului. „De ambiţie şi de determinare avem nevoie să învingem. Cred că putem învinge CFR Cluj“, a spus Stângă. Clubul Pandurii Târgu Jiu a scumpit biletele pentru jocul cu CFR Cluj, programat vineri, de la ora 20.00. Circa 1.000 de tichete vor fi puse în vânzare începând de joi, de la ora 15.00, la casa de bilete de la stadionul Municipal, la următoarele preţuri: zece lei la peluze, 30 de lei la tribuna 0 şi 50 de lei la tribuna VIP.

Pandurii merg la TAS

Clubul Pandurii Târgu Jiu se va adresa Tribunalului de Arbitraj Sportiv pentru a soluţiona dosarul „Ilie Iordache“, dar nu va renunţa nici la acţiunile din instanţa civilă, în ciuda ameninţărilor cu dezafilierea de la FRF ale preşedintelui Mircea Sandu. Cazul lui Ilie Iordache a luat ieri altă turnură, când s-a descoperit că o secretară a FRF, Camelia Nicolae, a semnat în locul lui Ionuţ Lupescu un act prin care îi înştiinţa pe grecii de la AEK Atena că pot lua cartea verde a jucătorului, fără a fi mandatată de Ionuţ Lupescu. Preşedintele pandurilor, Marin Condescu, a vrut să o acţioneze în judecată pe Camelia Nicolae, dar a renunţat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS