23.9 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportPresa germană salută revenirea lui Schumacher

Presa germană salută revenirea lui Schumacher

Mass-media din Germania au primit cu bucurie vestea revenirii pe pistă a lui Michael Schumacher, septuplul campion mondial de Formula 1, care îl va înlocui pe brazilianul Felipe Massa la echipa Ferrari, începând cu MP al Europei, programat pe 23 august, la Valencia. Titlurile care mai de care mai pompoase, „Legenda revine“ – cotidianul Bild, „Un înger pentru Ferrari“ – Tagesspiegel, au scos în evidenţă lovitura de imagine dată de scuderia italiană, în aceeaşi zi în care constructorul german BMW şi-a anunţat retragerea din „Marele circ“. „Doi copii, şapte titluri mondiale şi 900 de milioane de euro. În 16 ani de carieră, el a bătut toate recordurile. Cu şapte titluri mondiale (91 de victorii în 250 de curse), Schumacher a intrat în istorie, fiind cel mai bun pilot“, a subliniat Bild. „Revenirea lui Michael Schumacher în Formula 1 va spori, desigur, atenţia faţă de acest sport în săptămânile şi lunile următoare, însă vremurile bune ale Formulei 1 sunt de domeniul trecutului, cu sau fără Schumacher, iar retragerile Honda şi BMW vor fi urmate de cele alte altor constructori“, a semnalat Tagesspiegel.
În tot acest timp, fratele lui Michael, Ralf Schumacher, la rândul său pilot în Formula 1, a afirmat că „a rămas suficient de rapid pentru a câştiga curse“, iar tatăl septuplului campion mondial, Rolf, a punctat că „Ferarri are nevoie de el“.
Michael Schumacher va primi din partea „Căluţului cabrat“ 3,2 milioane de euro pentru fiecare Mare Premiu în care va concura pentru echipă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII