23.4 C
Craiova
sâmbătă, 8 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportDiţă, locul trei la Londra

Diţă, locul trei la Londra

Atleta olteană Constantina Diţă a ocupat locul trei la cursa Bupa London pe distanţa de 10.000 m, desfăşurată luni, în capitala Angliei, cu un timp de 34 de minute şi 24 de secunde.
Diţă a fost devansată de Kim Smith (Noua Zeelandă), care a avut un timp de 31 de minute şi 38 de secunde, dar şi de o atletă din Marea Britanie, Hatti Dean, care a terminat cursa în 33 de minute şi 52 de secunde.
„Timpul meu nu a fost foarte bun, dar sunt mulţumită că am terminat în primele trei. E prima cursă după maratonul de la Londra, am avut o perioadă destul de lungă în care a trebuit să-mi revin după problemele de acolo şi, în plus, fetele care m-au învins sunt mult mai tinere. În condiţiile date, e un rezultat care mă satisface“, a spus campioana olimpică după finalul concursului.
Sportiva din Noua Zeelandă care a câştigat cursa, Kim Smith, a declarat că a avut o şansă să o învingă pe Constantina Diţă, pe care o consideră o „alergătoare fabuloasă“, pentru că românca era obosită, şi a profitat de acest lucru. În cursa masculină s-a impus englezul Mo Farah, cu un timp de 27 de minute şi 50 de secunde, rezultatul reprezentând un record naţional pentru britanic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS