14 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCondescu vrea locul lui Penescu

Condescu vrea locul lui Penescu

Pandurii Târgu Jiu vizează locul zece, ocupat în prezent de FC Argeş, gorjenii fiind avantajaţi de progra-mul ultimelor trei etape.

 

Cu trei etape înainte de final, Pandurii Târgu Jiu are şanse să atingă obiectivul iniţial stabilit de conducerea clubului, clasarea pe locurile şase-zece. Doar locul zece mai este disponibil pentru echipa lui Sorin Cîrţu, iar pentru acesta oltenii se vor bate cu FC Argeş. Miza acestei dispute sunt banii din drepturile de televizare, bani siguri după ce RCS – Antena 1, deţinătorii drepturilor, au achitat tranşa aferentă acestui sezon. Dacă încheie campionatul pe locul 11, Pandurii Târgu Jiu ar încasa din drepturile TV 1,2 milioane de euro, în timp ce locul zece le-ar aduce în conturi 1,5 milioane de euro. FC Argeş are un avans de trei puncte, însă un program mai dificil în etapele rămase, urmând să joace acasă cu CFR Cluj, cu Oţelul – în deplasare, şi cu Dinamo – acasă, în timp ce Pandurii Târgu Jiu va juca cu Farul – acasă, cu CFR Cluj – în deplasare, şi cu Oţelul – acasă.

„Noi mai mult de locul zece nu mai putem urca în acest campionat. Argeşul are meciuri acasă cu CFR Cluj şi Dinamo, iar noi cu Farul şi Oţelul, aşa că programul nostru e mai avantajos şi îi putem depăşi în clasament", crede preşedintele pandurilor, Marin Condescu.

 

Condescu face lobby pentru Neagoe

 

Cum despărţirea de Ovidiu Sabău este iminentă, Jean Pădureanu a profitat de prezenţa lui Marin Condescu la Bistriţa, căruia i-a cerut referinţe despre Eugen Neagoe, fostul tehnician al pandurilor.

„Am discutat cu Jean Pădureanu despre Neagoe şi i l-am recomandat ca antrenor. Nu numai la Bistriţa l-am recomandat pe Neagoe, tuturor celor care s-au interesat de el le-am dat referinţe bune. Neagoe nu e un antrenor rău, doar că e tânăr şi mai are de învăţat, mai ales în raporturile pe care le are cu jucătorii", a confirmat Condescu. Se pare că tratativele dintre Jean Pădureanu şi Eugen Neagoe sunt destul de avansate, nu şi finalizate, acest lucru fiind confirmat şi de „Geană".

„Nu pot să spun acum mai multe despre aceste lucruri pentru că nu este nimic finalizat. Am avut unele discuţii în acest sens. Am fost şi la meciul lor cu FC Braşov, dar sunt lucruri pe care nu le pot discuta", a declarat
Neagoe pentru Radio Târgu Jiu.

 

Oficialii FRF au inspectat „Municipalul“

 

Mai mulţi oficiali ai Federaţiei Române de Fotbal, împreună cu reprezentanţi ai cluburilor FC Timişoara şi CFR Cluj, au inspectat ieri stadionul „Municipal" din Târgu Jiu, gazda finalei Cupei României. Organizatorii acestui eveniment, clubul Pandurii şi Primăria Târgu Jiu, au început deja lucrările la arena gorjeană, o atenţie sporită fiind acordată suprafeţei de joc. Curând va începe şi montarea turnichetelor, acest sistem de intrare urmând să fie funcţional cel mai probabil la jocul cu Oţelul. Mărirea capacităţii mesei presei şi a lojelor este altă prioritate a organizatorilor, mai ales că la eveniment şi-a anunţat prezenţa şi preşedintele Traian Băsescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU