33.3 C
Craiova
sâmbătă, 8 iunie, 2024

Adio, promovare!

CSM Vâlcea – UTA 0-3

Stadion „Municipal“, spectatori: 3.000.

Au marcat: Lecuţa ’13 şi ’82, D. Mitu ‘77.

CSM: Perianu – Mihuţ, C.Dinu, Kutlacik, P.Goge – I.Popa (’46, Rozsel), Săceanu, S.Popescu (’53, Orac), R.Dobre – Stromajer, Câju (’77, Gârlă). Antrenor: Alin Artimon.

UTA: Mârne – Toc, Pascariu, Pocuca, Paşcovici (’46, Ghindaru) – Nădăban, Lee (’72, D.Mitu), Mutulescu, Drida, Fritea (’57, Jepălău) – Lecuţa. Antrenor: Roland Naghi.

Cartonaşe roşii: R.Dobre ’47, Mihuţ ’66.

Au arbitrat: G. Rădulescu – C. Teodor, L. Guloiu.

CS Municipal a avut ieri o mare şansă să se apropie de îndeplinirea obiectivului de promovare după ce sâmbătă Inter Piteşti pierduse la Lupeni cu 1-2. Elevii lui Artimon au jucat însă cu mult sub aşteptări, parcă plictisiţi şi fără convingere. De partea cealaltă, oaspeţii bine aşezaţi în teren au preferat să se apere exact şi să caute momentul oportun pentru a puncta. Enache Câju a încercat să ameninţe poarta ardelenilor în minutele 5 şi 9, iar în minutul 13 apărarea visătoare a oltenilor a fost depăşită pentru prima dată după o fază simplă de contraatac. Lecuţa a rămas singur în careu cu Perianu, pe care l-a executat cu un şut sec şi scorul devenea 1-0 pentru UTA. CSM putea egala, dar centralul Rădulescu nu a văzut un fault clar în careu la Dobre în minutul 38. În prima repriză am mai putut consemna numai golul din poziţie afară din joc al lui Stromajer şi ratarea incredibilă a lui Sergiu Popescu, din ultimul minut, atunci când mijlocaşul vâlcean nu a putut marca singur cu poarta goală de la doi-trei metri distanţă. Imediat după pauză, conturile au fost încheiate de Dobre, care avea un cartonaş galben şi a faultat dur, fiind eliminat. Stromajer şi Câju au şutat periculos din lovituri libere, Mihuţ a primit uşor direct cartonaşul roşu pentru un atac întârziat şi din acel moment UTA s-a distrat pe teren. Golurile lui Mitu şi Lecuţa au venit logic, ardelenii dând impresia că mai pot marca dacă şi-ar fi dorit. În final a fost 0-3 şi Vâlcea spune adio promovării din nou. La sfârşitul meciului, atmosfera a fost destinsă de directorul tehnic al oaspeţilor, Ionuţ Popa, care şi-a agăţat geaca într-o uşă şi le-a strigat ziariştilor: „Uite, domnule, ăştia de la Vâlcea vor să mă oprească aici", dar şi de preşedintele executiv al vâlcenilor, Alin Trandafir, cel care a avut o ieşire inexplicabilă: „Numai voi, cei din presă, sunteţi de vină! Voi aţi distrus echipa. Să mai veniţi la stadion numai când vă chem eu!".

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU