14 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăSportExpediţie ratată în Moldova

Expediţie ratată în Moldova

FC Vaslui – Pandurii 1-0

Stadion „Municipal“, spectatori 1.000.

A marcat: Temwanjera ‘19.

FC Vaslui: Kuciak – Genchev, Zubar, Farkaş, Bălace – Zmeu, Pavlovic, Milisavljevic (’85, Ştefoi) – Wesley , Burdujan (’88, Markovic), Temwanjera (’84, N. Jovanovic). Antrenor: Viorel Moldovan.

Pandurii: Stanca – Popete, Chibulcutean, Cardoso, Grecu – Tremonti (’78, Vancea), Murgan, Păcurar, Luţu (’52, Pârvu) – Tilincă (’73, Arrieta) – Andelkovic.

Antrenor: Sorin Cîrţu.

Cartonaşe galbene: Bălace, Pavlovic / Cardoso, Arrieta.

Au arbitrat: S. Colţescu – D. Roşu, M. Orbuleţ.

Condusă de pe banca tehnică de secunzii Irimescu şi Bejinariu şi cu multe absenţe notabile în lot, Pandurii Târgu Jiu a fost o pradă uşoară pentru echipa lui Viorel Moldovan. Vasluienii au dominat total jocul şi au deschis scorul relativ repede, în minutul 19, dintr-o fază fixă. Zmeu a centrat din corner, Zubar a recentrat cu capul, iar Temwanjera a reluat de la marginea careului mic sub bară. Gazdele au continuat presiunea la poarta lui Stanca, acesta remarcându-se la şutul lui Burdujan (‘26). Echipa Pandurii a încercat să reechilibreze jocul, dar a avut dificultăţi în a trece centrul terenului, elevii lui Moldovan tăind din faşă acţiunile ofensive ale oltenilor. Păcurar a semnat, totuşi, prima acţiune de poartă, executând o lovitură liberă de la distanţă direct în braţele lui Kuciak (‘36). Finalul primei reprize a aparţinut tot moldovenilor, care au ratat prin Wesley, reluare cu capul pe lângă poartă, şi Milisavljevic, şut din lovitură liberă reţinut de Stanca.

Combinaţia celor doi atacanţi de la Pandurii, Andelkovic – Tilincă, putea readuce egalitatea pe tabelă imediat după reluarea jocului, dar Kuciak a intervenit şi a deturnat balonul în corner. Luţu a terminat „benzina" după o oră de joc, dar nici intrarea lui Pârvu nu a contat prea mult. Brazilianul Wesley a căutat o finalizare spectaculoasă în minutul 60, dar lobul său nu a avut precizie. Gorjenii au mai ameninţat o singură dată la poarta adversă, în minutul 70, când Păcurar a executat o lovitură liberă de pe partea stângă, Cardoso a deviat cu capul, balonul fiind respins în faţă de Kuciak. Nici gazdele nu şi-au mai creat situaţii de gol, cu excepţia celei din minutul 76, când Stanca a intervenit la lovitura de cap a lui Burdujan, Moldovan preferând să închidă jocul. Mircea Irimescu a mizat pe experienţa singurilor seniori de pe banca de rezerve, Pârvu, Arrieta şi Vancea, ultimul revenind după o accidentare care l-a scos etape bune din circuit, şi nu a oferit nici unuia dintre cei trei juniori trecuţi pe foaie, Iclăzan, Ştefan şi Ularu, ocazia debutului în Liga I într-un final în care nu se mai putea întâmpla nimic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS