19.5 C
Craiova
sâmbătă, 8 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportVâlcenii vizează victoria la Alba Iulia

Vâlcenii vizează victoria la Alba Iulia

După ce au trecut peste „hopul" ACU Arad, fotbaliştii de la CSM Râmnicu Vâlcea se gândesc numai la derbiul de mâine, de la Alba Iulia, Unirea – CSM. Pentru a spera la promovare, elevii lui Alin Artimon (foto) trebuie să nu piardă în Ardeal. O eventuală înfrângere i-ar îndepărta pe vâlceni de locurile promovabile. „Nu mergem la un rezultat de egalitate. Ne gândim numai la victorie, aşa cum facem la fiecare partidă. Eu zic că putem să ne întoarcem cu toate cele trei puncte", a spus tehnicianul vâlcenilor, Alin Artimon, care a trimis „săgeţi otrăvite" spre altă contracandidată la promovare, Internaţional Curtea de Argeş: „Ştiam că vor câştiga la Mioveni! Nu am avut emoţii nici la 1-0 pentru gazde". „Alba Iulia nu ne poate bate. Numai noi ne putem învinge singuri. Numai noi putem pierde promovarea, am spus asta încă de la debutul acestui campionat, când antrenor era Ilievski. Îmi menţin părerea", a punctat şi preşedintele executiv al vâlcenilor, Alin Trandafir. De partea cealaltă, antrenorul Unirii Alba Iulia, Adrian Falub, este sigur de succesul formaţiei sale: „Cu Vâlcea vom obţine cel de-al patrulea succes consecutiv. Trei puncte ne-ar netezi drumul spre Liga I. Sper să vină cât mai mulţi spectatori la acest meci".

CSM va avea parte de sprijin din tribune la partida de mâine, galeria „Brigada Zăvoi" urmând să facă deplasarea în Ardeal. Banca medicală a vâlcenilor face eforturi deosebite pentru a-i recupera până la ora meciului pe Roszel şi Gârlă, ambii accidentaţi, cel de-al doilea având şanse mari să fie în primul unsprezece. CSM nu are suspendaţi pentru derbiul cu Unirea. Vâlcenii nu au primit liber după succesul cu ACU Arad şi vor pleca spre Alba Iulia în această dimineaţă.

Gruparea din Zăvoi încă nu a primit răspuns la contestaţia făcută după disputa cu Internaţional Curtea de Argeş, când a acuzat folosirea atacantului Kone. „Nici albă, nici neagră! Măcar să ne fi trimis un răspuns, ceva. Oricum, nu mai contează. Important este să câştigăm la Alba Iulia", a declarat despre acest caz directorul general al grupării din Zăvoi, Florin Verigeanu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS