23.4 C
Craiova
sâmbătă, 8 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportSucces pentru SCM-U

Succes pentru SCM-U

Echipa masculină de volei SCM-U Craiova a obţinut ieri prima victorie la turneul de promovare în Divizia A1 desfăşurat la Braşov. Jucătorii olteni, pregătiţi de Bertholt Văsuică, au învins colega de serie CSMU LPS Suceava cu scorul de 3-2 (25-27, 25-17, 25-16, 20-25, 15-8).

„A fost un meci extrem de echilibrat, pe fondul jocului slab al echipei noastre. Era mult mai bine dacă băteam în trei seturi. Jucătorii noştri ar fi fost mai odihniţi în perspectiva partidelor următoare. Rămân la fel de optimist în ceea ce priveşte şansele la promovare", a spus după partidă preşedintele clubului SCM-U Craiova, Nicu Stoian, prezent la meci. În al doilea meci al zilei, disputat după închiderea ediţiei, gazdele de la SCMV Braşov au întâlnit pe Phoenix Şimleul Silvanie. Astăzi, de la ora 17.00, SCM-U înfruntă SCMV Braşov, iar în celălalt meci, programat la ora 15.00, se întâlnesc Phoenix
Şimleul Silvaniei şi CSMU LPS Suceava. Mâine, în ultima zi, craiovenii vor juca cu Phoenix Şimleul Silvaniei. Doar două dintre cele patru combatante vor promova în Divizia A1.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS