10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportManchester United a revenit pe primul loc

Manchester United a revenit pe primul loc

Manchester United a învins miercuri pe Portsmouth, scor 2-0, pe teren propriu, într-un meci restant din etapa a 27-a a Premier League şi a revenit pe primul loc în clasament, cu 74 de puncte.
Deşi nu au făcut spectacol, „diavolii“ lui Sir Alex Ferguson au câştigat partida cu Portsmouth prin golurile reuşite de Wayne Rooney şi de Michael Carrick. După 24 de ore în care s-a clasat pe locul secund, Manchester United a revenit pe prima poziţie, având cu trei puncte mai mult decât Liverpool şi un meci mai puţin disputat.
Wayne Rooney a deschis scorul în minutul 9 din pasa lui Ryan Giggs, iar în minutul 82, Paul Scholes, aflat la al 600-lea meci în tricoul lui Manchester United, i-a pasat ideal lui Carrick, iar acesta a stabilit scorul final.
În alt meci din prima ligă engleză, restant din etapa a 33-a, Chelsea a remizat pe „Stamford Bridge“ cu Everton, scor 0-0, situându-se pe locul al treilea, la şase puncte în spatele lui Manchester United. Poziţia a doua în Premier League este ocupată de Liverpool, care are 71 de puncte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS