30.5 C
Craiova
joi, 6 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportPasăre: Suntem cei mai buni din serie

Pasăre: Suntem cei mai buni din serie

Fotbalistul de la CSM Vâlcea Marius Pasăre crede că gruparea din Zăvoi are cel mai valoros lot din seria a II-a a eşalonului inferior. „Eu cred că avem cea mai bună echipă, dacă este să vorbim numai de capitolul fotbal. Faţă de sezoanele trecute, diferenţa se simte mai ales în meciurile din deplasare. Dacă până acum mergeam cu teamă, acum avem încredere în noi, jucăm numai la victorie. Dovadă este şi partida de la Petroşani, acolo unde altă dată eram victime sigure. Acum cred că am pierdut două puncte, nu că am câştigat unul. Care este cea mai bună echipă se va vedea la meciurile directe pe care le vom juca împotriva principalelor contracandidate la promovarea în Liga I. Din păcate, simţim şi noi că se întâmplă anumite lucruri în umbră, dar asta este, trebuie să compensăm printr-un joc bun la fiecare meci", a spus Pasăre.

 

„Pe Boroiban îl aştept
în Liga I“

 

Marius Pasăre crede că a avut noroc cu numirea lui Alin Artimon pe banca tehnică, moment în care s-a relansat cariera sa. „Eu veneam după o accidentare şi aveam nevoie de un tehnician care să-mi dea încredere. A venit domnul Ilievski şi m-a dărâmat. Normal că am avut noroc cu venirea domnului Artimon! Din acel moment am început să joc, mi s-a acordat încredere. Nu sunt titular de drept, am concurenţă mare, Mihuţ este un fotbalist valoros, dar mie nu îmi e teamă de concurenţă, e benefică la o formaţie care îşi doreşte promovarea în Liga I", a spus Pasăre.

Despre fostul său coleg de la FC Caracal, Laurenţiu Boroiban, exilat la Lupeni pentru returul campionatului, Pasăre a spus: „Suntem buni prieteni, dar fotbalul este fotbal, fiecare doarme cum îşi aşterne. Fiecare răspunde pentru ce face. Am jucat cu el aproape doi ani la Caracal, alţi doi la Vâlcea şi sper să ne revedem în Liga I, la CSM. Dacă promovăm, sunt sigur că vom avea tribunele pline. Şi acum au început oamenii să vină la stadion în număr mai mare, sunt alături de noi, lucru pentru care le mulţumim".

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS