23.6 C
Craiova
duminică, 2 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportRăzbunarea lui Adrian Cotoranu

Răzbunarea lui Adrian Cotoranu

Voleibalistele de la SCM-U Craiova au pierdut sâmbătă disputa de pe teren propriu cu Dacia Mioveni, scor 3-0 (29-27, 25-14, 25-17), în cadrul rundei a 19-a din Divizia A1. Echipa din Mioveni a fost condusă de pe margine de Adrian Cotoranu, antrenorul care în vara trecută promovase Craiova în prima divizie, dar căruia conducerea clubului oltean nu i-a mai prelungit contractul. Chiar dacă a preluat de puţin timp echipa argeşeană, Cotoranu a reuşit să-şi mobilizeze elevele pentru meciul cu SCM-U. Şi a reuşit, jucătoarele de la Mioveni abordând jocul de sâmbătă cu multă ambiţie şi dăruire. Echipa craioveană, pregătită de Puşa Dina, a rezistat decât primul set, pe care l-a pierdut în prelungiri, 29-27. Următoarele două seturi au fost dominate de voleibalistele de la Dacia Mioveni, care s-au impus cu 25-14, respectiv 25-17. În urma acestui rezultat, noua echipă a lui Adrian Cotoranu şi-a crescut considerabil şansele să prindă play-off-ul, ocupând locul opt, în timp ce craiovencele au ca obiectiv evitarea retrogradării. Puşa Dina a explicat de ce au fost învinse elevele sale: „Am pierdut din cauza greşelilor personale. Dacă îmi ascultau indicaţiile, altul era rezultatul. Adversarele s-au mişcat mai bine, s-au dăruit mai mult, au avut mai multă ambiţie decât noi şi au câştigat. Îmi pare rău că am pierdut acest meci, dar trebuie să mergem mai departe, pentru că mai sunt şanse să rămânem. Sper să-mi ating obiectivul“. La rândul său, Adrian Cotoranu a spus: „Am evoluat bine de la prima până la ultima minge, s-a jucat şi cu foarte multă ambiţie. Era important să ajungem în primele opt echipe, pentru a nu mai juca cu securea deasupra capului. Nu vreau să comentez asupra situaţiei de la Craiova, doar că eu cred că mi-am demonstrat valoarea. Am bătut Craiova cu 3-0 cu o echipă luată din mers“.  Pentru SCM-U au evoluat: Daniela Mincă, Daniela Cocoş, Ilieva Toteva, Raluca Bucur, Denisa Drâmboi, Ana Mozgon – libero. Au mai intrat: Georgiana Popovici, Ioana Toma şi Ioana Vasinca.
Celelalte rezultate înregistrate în această rundă: Rapid Bucureşti – CSU Metal Galaţi 0-3, Dinamo Bucureşti – VC 2004 Tomis Constanţa 3-0, Unic LPS Piatra Neamţ – CSM Lugoj 3-0, Penicilina Iaşi – CSU Neumarkt Târgu Mureş 3-0 şi CSM Sibiu – Ştiinţa Bacău 0-3.
Chiar şi după insuccesul cu Dacia Mioveni, SCM-U Craiova a rămas tot pe locul nouă, deoarece şi celelalte trei echipe din partea inferioară a clasamentului, Lugoj (locul 10), Sibiu (11) şi Rapid (12), au pierdut. În etapa a 20-a, elevele Puşei Dina întâlnesc, în deplasare, formaţia CSU Neumarkt Târgu Mureş.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU