23.6 C
Craiova
duminică, 2 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportStuparu: Jocul cu Arad trebuie câştigat

Stuparu: Jocul cu Arad trebuie câştigat

Handbaliştii craioveni primesc vizita liderului HC Arad şi vor să-şi ia revanşa după ce au pierdut ambele meciuri directe din acest sezon la un singur gol diferenţă.

Handbaliştii de la CS Universitatea Craiova dispută sâmbătă un meci extrem de important, urmând să primească vizita liderului din seria D a Diviziei A, HC Arad, în Sala Sporturilor, cu începere de la ora 10.00. Cele două formaţii ocupă primele două locuri în clasament, oltenii având 22 de puncte, cu trei mai puţine decât echipa arădeană. Antrenorul principal al echipei din Bănie, Paul Stuparu, spune că meciul cu Arad trebuie câştigat neapărat de elevii săi: „În ambele partide disputate în acest sezon cu HC Arad, în turul I şi returul I, am pierdut dramatic, la un gol diferenţă. Acum trebuie să ne luăm revanşa. Ne gândim doar la victorie pentru a ne apropia la un punct de ei. Pentru moralul nostru ar fi foarte important un succes în faţa Aradului“.
Şi preşedintele CS Universitatea Craiova, Pavel Badea, spune că jucătorii craioveni trebuie să câştige derbiul seriei D. „Este un meci foarte important şi vrem să ne impunem, pentru a micşora distanţa faţă de prima clasată“. Pentru partida cu HC Arad, întreg lotul craiovean este valid. Antrenorul secund al craiovenilor, Cătălin Popescu, se aşteaptă ca la jocul de sâmbătă în tribunele Sălii Sporturilor să fie cât mai mulţi spectatori.

N-au bani de promovare

Interesant este că, deşi ambele combatante ţintesc primul loc în serie, nici una nu are gânduri de promovare, invocând lipsa banilor. „Dacă terminăm pe primul loc în serie va fi foarte bine, în perspectiva sezonului viitor. Însă, din punct de vedere financiar, nu putem încă emite pretenţii la Liga Naţională“, a menţionat Pavel Badea, preşedintele clubului oltean.
Nici arădenii nu sunt mai optimişti: „Fără putere financiară nu avem voie să ne gândim la promovare. Nu avem nici o şansă, din păcate. Fără bani, vom face un simplu act de prezenţă. Rămâne ca obiectiv primul loc al clasamentului, dar fără pretenţii“, a replicat antrenorul celor de la HC Arad, Adrian Dreghici. Locul trei în serie este ocupat de HC Delignit Mehedinţi, care se află la egalitate de puncte cu formaţia din Bănie, 22. Cele două divizionare A oltene se vor întâlni pe 14 martie, la Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII