17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMarica: Trebuiesă batem Serbia

Marica: Trebuiesă batem Serbia

Atacantul Ciprian Marica, accidentat în timpul stagiului de pregătire pe care VfB Stuttgart îl efectuează în Portugalia, va reveni la pregătire în această săptămână şi promite că va fi pe teren la meciul cu Serbia din martie. Marica a fost suspectat de ruptură musculară, însă, în cele din urmă, s-a constatat că accidentarea nu era atât de gravă, iar internaţionalul român va fi pe teren la partida de la Constanţa. „Dacă la început credeam că accidentarea e serioasă sau foarte serioasă, acum mă simt foarte bine şi săptămâna asta voi începe antrenamentele“, a declarat Marica. „Meciul cu Serbia este cel mai important. Trebuie să-l câştigăm pentru că este ultima noastră şansă“, a mai spus atacantul lui Stuttgart.

În legătură cu transferul lui Mirel Rădoi la Al Hilal, Marica a spus că mirajul petrodolarilor nu-l atrage şi susţine că nu ar da Europa pe Arabia Saudită. „Nu ştiu din ce punct de vedere a văzut Mirel lucrurile. Bani, poate s-a gândit că este un club mare. Nu ştiu. Îmi este greu să mă pun în locul lui. Dar în prezent nu m-aş duce“, a încheiat Marica.

România va întâlni Serbia, pe 28 martie, la Constanţa,
într-un meci programat în preliminariile CM 2010. Naţionala noastră este pe locul cinci în Grupa a 7-a preliminară, cu patru puncte după trei meciuri disputate. Liderul grupei este Serbia, care a acumulat nouă puncte din patru partide, la fel ca şi ocupanta poziţiei secunde, Lituania.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS