5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCalificare după cinci seturi

Calificare după cinci seturi

Voleibalistele de la SCM-Universitatea Craiova s-au calificat în optimile Cupei României, după ce au învins ieri, pe teren propriu, echipa Rapid Bucureşti, scor 3-2 (25-19, 22-25, 22-25, 25-17, 15-12). Oltencele se impuseseră şi în meciul tur, disputat în Capitală, cu scorul de 3-1.
În disputa de ieri, din Sala Sporturilor, antrenoarele de la SCM-U, Daniela Mincă şi Puşa Dina, au folosit mai multe formule de echipă. În primul set au mizat pe titulare obişnute, apoi, în următoarele două au trimis în teren voleibaliste care în partidele anterioare evoluaseră mai puţin. Pe final au reintrat jucătoarele de bază, contribuind decisiv la obţinerea victoriei.
„Mă bucur că am reuşit să ne impunem şi de această dată în faţa celor de la Rapid. Unele jucătoare m-au nemulţumit. Au jucat ori timorate, ori relaxate, nu-mi dau seama. Acum ne gândim la partida de sâmbătă, din campionat, cu Târgu Mureş, o echipă care, spre surprinderea mea, joacă foarte bine“, a spus antrenoarea principală a formaţiei craiovene, Daniela Mincă.
În partida de ieri, la SCM-U au evoluat: Dimitrova, Popovici, Bucur, Naumenko, Pajovic, Mozgon – libero. Au mai intrat: Vasinca, Toma, Udubaşa, Sturzu şi Simovici.- Următoarea fază a Cupei României este programată anul viitor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS