12.3 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăSportEnergia, favorită la Oradea

Energia, favorită la Oradea

Neînvinsă pe teren propriu, echipa de baschet masculin Energia Rovinari se află în faţa primului succes în deplasare în Divizia A, întâlnind astăzi, de la ora 17.00, codaşa CSM Oradea. Gazdele au în componenţă doar jucători de la LPS Bihorul Oradea şi au pierdut toate partidele de până acum, încasând de fiecare dată peste 100 de puncte. Dacă CSM Oradea are obiectiv în acest sezon salvarea de la retrogradare, Energia Rovinari vizează calificarea în play-off.
„Oradea nu este o echipă foarte puternică, însă trebuie să o tratăm cu atenţie şi ne pregătim ca atare. Dacă vrem să ajungem în play-off, va trebui să câştigăm mai multe meciuri şi în deplasare. Cred că echipele care vor ajunge în play-off sunt cele care vor câştiga în deplasare“, a spus tehnicianul grupării gorjene, Theo Evans.
Tot astăzi, SCM-U Craiova (locul 11) întâlneşte, pe teren propriu, de la ora 17.00, formaţia Gaz Metan Mediaş (locul opt). Oltenii nu au obţinut decât o victorie în primele şase runde din acest sezon şi speră că, susţinuţi de un număr cât mai mare de spectatori, să se impună la Mediaş. Celelalte partide din această rundă: CSU Sibiu – BC Târgovişte, CSU Braşov – „U“ Mobitelco Cluj, BC Mureş Târgu Mureş – Dinamo Bucureşti, CS Otopeni – Rapid Bucureşti, Elba Timişoara – BCMUS Argeş Piteşti. CSU Ploieşti stă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS